Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One | Trailer

De trailer van ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ is eindelijk vrijgegeven, en fans van de franchise kunnen hun hart weer ophalen. Het belooft een spannend avontuur met Tom Cruise in de hoofdrol als Ethan Hunt, die opnieuw de wereld moet redden.

Het is geen verrassing dat Christopher McQuarrie terugkeert als regisseur voor deze film, gezien het grote succes van zijn eerdere ‘Mission: Impossible’ films. Maar het feit dat hij ook produceert samen met Tom Cruise zorgt ervoor dat fans nog meer uitkijken naar wat deze film te bieden heeft.

Gevaarlijkste missie tot nu toe

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Deel I gaat Ethan Hunt samen met zijn IMF-team op zoek naar een nieuw en angstaanjagend wapen dat de mensheid bedreigt. Dit is hun gevaarlijkste missie tot nu toe, aangezien de verkeerde handen het wapen kunnen bemachtigen. Tijdens een dodelijke race rond de wereld staat niet alleen de controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel, maar wordt Ethan ook geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn strijd tegen een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan accepteren dat niets belangrijker is dan zijn missie, zelfs als dit betekent dat hij afscheid moet nemen van dierbaren.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One | Trailer

Spectaculaire actiescènes

Hoewel de trailer slechts een voorproefje geeft van wat we kunnen verwachten, zien we al enkele spectaculaire actiescènes en indrukwekkende stunts die ons zeker op het puntje van onze stoel zullen houden. Ook lijkt er dit keer meer aandacht te worden besteed aan het verhaal en de personages dan aan alleen maar explosies en actie.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One | Trailer

Al met al lijkt ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One‘ een veelbelovende toevoeging aan de franchise te worden, met een sterke cast en getalenteerde filmmakers achter de schermen. Fans kunnen niet wachten om te zien hoe Ethan Hunt zichzelf dit keer zal overtreffen om de wereld te redden.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One draait vanaf 13 juli a.s. alleen in de bioscoop.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De Aston Martin DB12 is een forse evolutie

Met de nieuwe DB12 is Aston Martin klaar voor de toekomst. De auto valt vooral op door het ontbreken van een essentieel onderdeel. Dat...

Mark Zuckerberg heeft de Murph voltooid in een opmerkelijk korte tijd

Wij hoeven je niet te vertellen wie Mark Zuckerberg is. Maar misschien weet je nog niet dat hij onlangs indruk heeft gemaakt op fitnessfanaten...

Howlin’: The sunglasses of choice for both sports and leisure

Sports eyewear brand Vallon has taken a unique approach to its lifestyle sunglasses. Operating under the slogan “Classic style, maximum performance” they have made...