Go Bond met de N.Peal 007 Navy Ribbed Army Sweater. 007 is een van de meest succesvolle filmreeksen ooit. Waarom? Omdat we allemaal stiekem graag als James Bond door het leven willen gaan. Sophisticated, stijlvol en onverschrokken. Dit is al zo sinds de eerste Bond verscheen in 1962. Verschillende acteurs hebben de rol van Bond – stijlvol – vervuld. Daniel Craig spant de kroon als je het mij vraagt. Iedere première weet hij weer een ‘eigen’ draai aan Bond-fashion te geven.

Sinds de nieuwe filmposter bekend werd in december 2019, is er reuring over de trui die Daniel Craig draagt. Een stevige commando-trui. Te herkennen aan de verstevigende patches op de schouders, ellebogen en manchetten. Een getailleerde pasvorm, twee touwtjes en de boord loopt net even iets verder door richting de schouders. De trui weerspiegeld de nauwe band die Bond heeft met de Royal Navy. Eenvoudig, functioneel en stijlvol.

Go Bond met de N.Peal the 007 Navy Ribbed Army Sweater

De N.Peal 007 Navy Ribbed Army Sweater is ontworpen in samenwerking met voor No Time To Die kostuumontwerpster, Suttirat Anne Larlarb.

Een slank silhouet met een tijdloze kwaliteit

Suttirat Anne Larlarb over de trui: “We wanted to give Bond a unique look in specific scenes of the film,” begins Larlarb, “And yet the piece had to be action-ready. It needed to be a strong silhouette, something that harks back to his military past and which also had a timeless quality to it as well.”

Go Bond met de N.Peal the 007 Navy Ribbed Army Sweater

James Bond x N.Peal

N.Peal is een oude bekende als het gaat om het leveren van kleding voor 007. In Spectre liep Daniel Craig rond in een witte schipperstrui met col. Via de website zijn items verkrijgbaar uit Goldeneye, Skyfall, Die Another Day en meer 007-films. Je kunt de hele 007 collectie hier bekijken.

LEES OOK  De Omega 'James Bond' Seamaster Diver 300M Limited Edition

De 007 Navy Ribbed Army Sweater

Deze iconische en unisex sweater is nu verkrijgbaar in een mix van 90% superfijne Merinowol en 10% kasjmier en kost £345 (zo’n €400) en is hier te bestellen.

Go Bond met de N.Peal the 007 Navy Ribbed Army Sweater

Fotocredits: N.Peal & Universal Pictures International
<