Het nieuwe jaar gaat nu écht bijna beginnen. Op de laatste dag van 2019 kijken we vooruit naar het komende jaar. Wij maakten een selectie van de – voor ons – 10 meest veelbelovende films die in 2020 in de bioscoop verschijnen.

1No Time To Die

Daniel Craig keert voor de laatste keer terug als de beroemdste Britse spion 007. Dit is de film waar wij het meest naar uitkijken. Deze keer vertolkt Rami Malek de villain. No Time To Die verschijnt 4 april 2020 in de bioscoop.

2Bad Boys III

Hier keken wij al even naar uit. Een nieuwe Bad Boys met de originele cast; Will Smith en Martin Lawrence.

3Black Widow

 

In Black Window krijg je een kijkje in het geheimzinnige leven van Natasha Romanoff. In de film zie je hoe ze van assassin naar Avenger ging en kom meer te weten over het verleden van deze heldin.

5Wonder Woman 1984

Naast Black Widow nog een standalone film over een vrouwelijke superheld, maar dan van DC Comics. Wonder Woman 1984 is het vervolg op Wonder Woman uit 1917. In de nieuwe film wordt Diana Prince (Gadot) geconfronteerd met de Koude Oorlog en gaat ze naar de Sovjet-Unie.

6Kingsman

The King’s Man lijkt zich vlak na de Eerste Wereldoorlog af te spelen in een tijd waarin criminele meesterbreinen samen een plan smeden om miljoenen mensen om te brengen. Daarom wordt een geheime dienst in het leven geroepen: The King’s Man.

7Fast and Furious 9

https://youtu.be/2eWIVpbpy9k

Het personage van Paul Walker keert terug in het negende deel van Fast & Furious. Het is een vervolg op The Fate of the Furious uit 2017 en wat betreft de cast is het een feest der herkenning. 21 mei 2020 in de bioscoop.

8Top Gun: Maverick

 

Tom Cruise keert terug als Maverick in Top Gun: Maverick. Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

10Tenet

Zoals altijd bij Nolan is het verhaal behoorlijk gecompliceerd en valt er nog niet heel veel uit trailer te halen. De eerste trailer van Tenet kan dit alleen maar bevestigen. Het lijkt erop dat de film voornamelijk zal draaien om het personage gespeeld door John David Washington, die in het hiernamaals op een missie gaat.