Film: Kingsman 3 kijkt terug naar de eerste wereldoorlog

De op de strips van The Secret Service gebaseerde Kingsman-films waren een succes. Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle waren een combinatie van James Bond met geweldige actie- en vechtscènes en fantasierijke gadgets. In de eerste delen zagen we hoe Eggy een nieuwe geheim agent werd, maar in het derde deel The King’s Man krijgen we een kijkje in het verleden, naar de dagen waarin de geheime dienst opgericht is.

The King’s Man

The King’s Man lijkt zich vlak na de Eerste Wereldoorlog af te spelen in een tijd waarin criminele meesterbreinen samen een plan smeden om miljoenen mensen om te brengen. Daarom wordt een geheime dienst in het leven geroepen: The King’s Man. De medewerkers van deze geheime dienst moeten de kwade plannen van de slechteriken zien tegen te houden.

kingsmen

Cast

Net als in eerdere Kingsman-films met Harry en Eggy zien we hier ook een spion die als een soort leraar fungeert en een jongen die net de kneepjes van het vak leert. In dit derde deel speelt Ralph Fiennes de leraar en Harry Dickinson de leerling. Daarnaast zijn er ook rolletjes voor Liam Neeson, Rhys Ifans en Gemma Arterton. The King’s Man is vanaf 14 februari 2020 te zien in de bioscoop.

<