Bond 25 officieel gelanceerd vanuit villa Ian Fleming in Jamaica

maar nog geen titel bekendgemaakt

Bond films zijn meestal aangekondigd in Groot-Brittannië, maar deze keer reisden de cast en filmmakers af naar Fleming’s Goldeneye villa in Jamaica voor een officiële lancering via livestream. Met de zee op de achtergrond vertelde Bond-producers Barbara Broccoli en Michael G Wilson, evenals de nieuwe regisseur Cary Fukunaga, radiopresentator Clara Amfo dat de nieuwe film opent met Bond-ontspanning in ‘zijn spirituele thuis’ .

Fleming’s Goldeneye villa in Jamaica

“Bond is niet in actieve dienst”, zei Broccoli. “Hij amuseert zich op Jamaica.” Het trio bevestigde dat MI6 stamgasten Ralph Fiennes (die na Skyfall 2012 overnam van Judi Dench als M), Naomie Harris (als Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Rory Kinnear (als Bill Tanner) ) en Ben Whishaw (als Q) zullen terugkeren, samen met Léa Seydoux, die psycholoog Madeleine Swann speelde in 2015’s Spectre.

Plotdetails waren dun, maar Bond 25 zal de CIA en Leiter betrekken, die om hulp vragen bij het opsporen van een wetenschapper. “De missie om een ​​ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel gevaarlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie,”.

Eerder aangekondigd was de toevoeging aan de cast van Rami Malek, die de slechterik van de film zal spelen, in zijn eerste belangrijke ondertekening sinds hij in februari een Oscar won voor zijn beurt als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody. Malek verscheen via een videolink, nadat hij op de Amerikaanse ontbijt-tv verscheen om zijn nieuwe “spannende” rol te bespreken.

Afgezien van Jamaica omvatten filmlocaties Italië, Noorwegen en Londen, met studio-productie in Pinewood Studios buiten Londen. Terugkerende castleden zijn Lea Seydoux, Ben Whishaw, Ralph Fiennes en Naomie Harris. De productie begint op zondag.

Vertragingen en onenigheid hebben gezorgd voor een bijzonder lange pauze tussen Bond-films. De laatste, Spectre, kwam uit in 2015 en bracht wereldwijd meer dan $ 880 miljoen op. Een deel van de vertraging werd veroorzaakt door wisseling van de regie. Danny Boyle was aanvankelijk aangesteld om de film te regisseren, maar hij vertrok vorig jaar vanwege creatieve onenigheid.

Bond 25 is gepland voor 8 april 2020.

bond 25

<
Vorig artikelMaak een schoon kampvuur met je smartphone
Volgend artikelOpvallend G-shock X Everlast fitness horloge