Casio betreedt de ring met een sportieve, nieuwe samenwerking: ditmaal met het legendarische boksmerk Everlast. Het resultaat is de nieuwe GBA-800EL uit de G-Shock-productlijn van fitnesshorloges, met functies die je workout perfect ondersteunen.

Samenwerking Everlast

Het horloge heeft een opvallende matrode kleur, geïnspireerd op een set karakteristieke bokshandschoenen. Daarnaast komt de link naar de bokswereld terug in het wereldberoemde logo van Everlast, dat is gegraveerd op de achterkant van de kast en dat ook op de wijzerplaat en band van het horloge staat.

Net als de andere horloges in de GBA-800-serie is de GBA-800EL de perfecte workout buddy. Het horloge houd je stappen en (hard)loopritme bij, en wanneer je hem verbindt met de bijbehorende G-Shock Connected-app (Google Play & iOS), ook je verbrande calorieën.

Door de G-Shock Everlast te koppelen aan de gps-functie van je smartphone, toont de app op een kaart bovendien precies waar je je stappen hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Wanneer het horloge is verbonden met je smartphone, stuurt het automatisch vier keer per dag de gemeten gegevens naar de app.

De GBA-800EL heeft een adviesprijs van 159 euro. Het horloge is vanaf juni 2019 verkrijgbaar via geselecteerde retailers.

<