Berg je HORL messenslijper stijlvol op in de Dock

We hebben eerder al geschreven over de geweldige messenslijper van HORL, die zowel functioneel als stijlvol is. Onze collega’s bij Gearlimits hebben zelfs een review geschreven. En nu heeft HORL ook nog eens een handig accessoire ontworpen: de HORL Dock. Dit nieuwe dock is perfect om de HORL messenslijper met zijn magnetische Angle Support veilig op te bergen.

Bovendien maakt de HORL Dock in de keuken een ware eyecatcher van de messenslijper. Het design zet zowel de HORL 2- als de HORL 2 Pro in de spotlight. Een siliconen pad zorgt voor een zachte landing en standplaats voor de messenslijper. En dankzij een antislip pad aan de onderkant van de Dock, staat het geheel stevig op ieder oppervlak.

De juiste helling

Berg je HORL messenslijper nu ook stijlvol op

De helling, onder een hoek van 20°, komt precies overeen met die van de magnetische Angle Support van de HORL2 en HORL2 Pro. Daarbij is de Dock zo ontworpen dat de magnetische Angle Support er rechtop in blijft staan en zo altijd gemakkelijk te pakken is.

De HORL Dock komt in twee kleuren, namelijk grafiet en donker brons. De grafietafwerking contrasteert stijlvol met de messenslijpers in eiken en walnoot. Terwijl het donker brons perfect past bij de bronzen kleur van de HORL2 Pro. De Dock is vanaf nu verkrijgbaar voor € 49.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Ga de uitdaging aan op World Ocean Day: 5 unieke manieren om de zee te verkennen

World Ocean Day wordt vandaag gevierd met diverse activiteiten over de hele wereld. Met als doel bewustwording!

Ook fit en sterk vanaf je vijftigste? Geen probleem!

Veel mensen denken dat het onmogelijk is om na je vijftigste nog in topvorm te raken of om spiermassa op te bouwen.

The Toughest Forces on Earth; een kijkje in ’s werelds meest exclusieve militaire eenheden

De nieuwe Netflix-docuserie "The Toughest Forces on Earth" biedt een kijkje in een aantal van 's werelds meest exclusieve en mysterieuze militaire eenheden.