Uit recent onderzoek van Sonos blijkt dat koppels die samen naar muziek luisteren vaker seks (2,5x per week) hebben dan koppels die dat niet doen (1,5x per week) en dat muziek door 20% van de Nederlanders gebruikt wordt om de first move te maken in de slaapkamer. Ideaal voor Valentijn, toch?   

En wist je dat 53% van de Nederlanders dankzij muziek makkelijker met hun geliefden praat en 22% ook sneller zegt dat ze die persoon graag zien? Sterker nog: naar muziek luisteren die je leuk vindt, zorgt ervoor dat je je meer aangetrokken voelt tot de ander.

Love Rules-Station

Hoog tijd, dus, om de theorie naar praktijk om te zetten. Door corona zit een gezellige etentje in een restaurant of een knus filmavondje er dit jaar niet in. Je zal dus creatief uit de hoek moeten komen. Wat muziek is vast en zeker al een goed begin. Sonos viert graag mee met alle happy couples dankzij de lancering op 5 februari van het Love Rules-station op Sonos Radio. Hier alvast een voorproefje van wat je kan verwachten:  

Vind jij al die heisa rond Valentijn maar niets of ben jij gewoon happy single, dan is het Love Stinks-station misschien eerder wat voor jou. Klaar voor een avondje dansen in de woonkamer met een lekker flesje wijn? Je kan de muziek ook delen met je vrienden en familie, want uit datzelfde onderzoek van hierboven blijkt namelijk dat 30% van de Nederlanders zich dankzij muziek sterker verbonden voelt met anderen. Dat kan in tijden van corona natuurlijk extra fijn zijn. Stem dus af op Sonos.   

Koppels die samen naar muziek luisteren hebben vaker seks
  1. Carly Simon – You’re so Vain  
  2. Lauryn Hill – Ex-Factor  
  3. Fleetwood Mac – Go Your Own Way  
  4. Lizzo – Jerome  
  5. Beyoncé – Single Ladies  

CHEERS TO LOVE & MUSIC! 

<