Het is vaak koud en guur in ons land en daarom is de sjaal een geliefd kledingstuk voor iedereen. In deze tijd heb je naast deze sjaal ook vaak een mond/neusmasker bij je. Deze doe je op of af naar gelang je een ruimte betreedt of verlaat. De Patrol colsjaal combineert deze twee producten in een stijlvolle accessoire voor comfort, veiligheid en gemak. De colsjaal is uitgerust met een verwisselbaar FFP2- gezichtsmasker.

Voor buitenactiviteiten

De Patrol colsjaal is ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen, voetballen en andere sporten. Ook voor motorrijders, fietsers of mensen in de bouw en logistiek die vaak de kou moeten trotseren, is de Patrol colsjaal geschikt. De colsjaal biedt warmte en comfort tijdens de activiteit en wanneer men een openbare ruimte of die van een klant betreedt, kan men de colsjaal als gezichtsmasker gebruiken.

Bescherming tegen virussen

De colsjaal biedt vanzelfsprekend een veel betere bescherming (>95%) tegen virussen dan een reguliere sjaal dankzij het ingebouwde en verwisselbare FFP2-gezichtsmasker. Het is bovendien een stuk duurzamer dan wegwerpmaskers: hij kan minstens tweehonderd dagen worden gedragen en tot twintig keer worden gewassen.

Colsjaal met vervangbaar filter systeem

De in Zwitserland ontwikkelde en in Europa geproduceerde colsjaal met FFP2-gezichtsmasker is getest door relevante instanties als TESTEX Zwitserland, Nelson Lab USA en OEKO-TEX. De colsjaal is geen medisch beschermingsmiddel, maar voldoet aan de eisen van de Zwitserse National COVID-19 Science Taskforce voor consumenten-gezichtsmaskers.

  • Met verwisselbaar FFP2 filtersysteem; drie filters inbegrepen
  • Duurzaamheid 1: colsjaal kan tot twintig keer gewassen worden op 60°
  • Duurzaamheid 2: Zwitserse technologie, geproduceerd in Europa
  • Vervangende filters afzonderlijk verkrijgbaar per vijf stuks
  • Warm en zeer goed ademend
  • Ergonomische pasvorm
  • Voldoet aan de eisen van de Zwitserse COVID-19 Task Force
  • Getest door TESTEX (177283), Nelson Lab USA en OEKO-TEX Standard 100

De Patrol colsjaal is vanaf nu verkrijgbaar op patrolshop.nl voor € 29,90, in de maten S/M en L/XL en de kleuren zwart en zilvergrijs. Een vervangende set van vijf FFP2-filters is ook los verkrijgbaar voor € 9,90.

Colsjaal met vervangbaar filter systeem
<