The James Bond Experience Utrecht CS is vanochtend geopend door Anna Nooshin. Geïnitieerd door Universal Pictures in samenwerking met Pathé. Bezoekers kunnen hier in de No Time To Die Experiental bewijzen dat zij een ’00 agent’ kunnen zijn. Als bezoekers in deze missie slagen, ontvangen zij een video die gedeeld kan worden op social media.

The James Bond Experience Utrecht CS geopend door Anna Nooshin

Op The James Bond Experience is ook de kaartverkoop van deze 25e James Bond-film No Time To Die gestart. Als host overhandigde Levi van Kempen Anna Nooshin de eerste kaarten. Daarna was de experience geopend voor publiek en zijn de kaarten verkrijgbaar voor de Pathé voorstellingen. Bij de eerste 10.000 verkochte kaarten in de James Bond Experience ontvangen bezoekers zelfs een exclusieve ‘No Time To Die postcard set’.

The James Bond Experience Utrecht CS geopend door Anna Nooshin

The James Bond Experience is van 13 tot en met 28 februari a.s. open voor publiek in de pop-up store op Utrecht Centraal. Doordeweeks (na 13 februari) van 08.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

NO TIME TO DIE

In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

LEES OOK  Gelimiteerde oplage Bollinger 007-champagne

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).

NO TIME TO DIE draait vanaf 2 april in de bioscoop.

<