De officiële James Bond ‘No Time To Die’ trailer

Hier hebben de Bond-fans op gewacht…de officiële James Bond No Time To Die trailer. Filmmaatschappij Universal deelde vandaag de eerste beelden. Dit voorproefje smaakt naar meer!!!

In de trailer is te zien hoe Bond als vanouds met een snelle auto én een blonde Bond-girl door de straten van een oude stad racet. ,,We hebben allemaal onze geheimen. We hebben die van jou alleen nog niet gevonden’’, sist een geconcentreerde Bond (Daniël Craig). Hij springt van een brug en identificeert zich bij een beveiliger die naar zijn naam vraagt. De Bond-girl in kwestie blijkt een speciale rol in Bonds leven te spelen.

james bond trailer

In No Time To Die kruipt Daniel Craig voor de laatste keer in de huid van de geliefde geheime agent. Bond heeft de actieve dienst inmiddels verlaten. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt met de dringende vraag naar hulp. Bond krijgt de opdracht een vermiste wetenschapper op te sporen, met alle gevolgen van dien. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie.

De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes.

LEES OOK  Regisseur Cary Joji Fukunaga over No Time to Die

Meer infomatie over No Time To Die is te vinden op de wiki pagina van jamesbond.nl

2 april in de bioscoop

james bond trailer

<