Behoud de natuur met lifestyle-kleding van Ohdeer en plant een boom

Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen? Die vraag hield de Harderwijkse vrienden Arnout en Paul al enige tijd bezig. Tijdens een sneeuwtrip in Oostenrijk zagen ze weer de gevolgen van klimaatverandering en besloten ze om NU actie te ondernemen.

Hun missie? Zorgen dat niet alleen zijzelf, maar ook hun kinderen en generaties daarna nog kunnen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Een shirt voor de toekomst

Je favoriete T-shirt dat je na enkele maanden weg moet gooien? No way! Helaas is dit vaak wel wat er gebeurt. En daarnaast is de kledingindustrie een van de vervuilendste industrieën ter wereld. Dat moet toch anders kunnen? Ohdeer zorgt voor duurzame productie van gave items die lang meegaan. Zowel het organische katoen als de productie in de fabrieken zijn gecertificeerd. Zo kun jij met een goed gevoel lang genieten van je favoriete shirt én de natuur. Want met het draagcomfort en de looks van deze shirts zijn het geboren favorieten.

Behoud de natuur met lifestyle-kleding van Ohdeer en plant een boom

Een boom erbij? Yes, please!

In het buitenland zie je dit initiatief al vaker, maar ohdeer is voor zover bekend het eerste bedrijf in Nederland dat bomen plant voor elk verkocht shirt. ‘Een shirt heb je toch nodig, waarom dan niet eentje waarbij je jouw steentje bijdraagt aan het behoud van de natuur,’ zegt medeoprichter Arnout. Dankzij de samenwerking met Trees for All kun je het klimaat dubbel helpen. Zij planten bomen in onder andere Nederland en Costa Rica. De ohdeer-bomen? Die worden in het Carara National Park in Costa Rica geplant. One shirt for you, one tree for the future.

Groene verpakking én post

Het zou toch zonde zijn als er niet verder werd gekeken dan naar de kleding. Daarom gebruikt ohdeer geen plastic, maar papieren verpakkingen. En dat papier? 100% gerecycled én recyclebaar. Ook de bezorging CO2-neutraal? Yes, they can. Ze versturen brievenbuspakketten en compenseren via groene post van PostNL.

Up for the challenge? Plant mee!

Ohdeer maakt het je makkelijk. We hebben gave shirts waarmee jij met 1 klik op de knop de natuur én jezelf helpt. But there’s more. Vanaf 22 april kun je 14 dagen kiezen voor een extra boom. Dat zijn 2 bomen voor de prijs van 1 shirt!

Ga naar de website van Ohdeer en plant mee!

Behoud de natuur met lifestyle-kleding van Ohdeer en plant een boom

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Een week lang op de Zero DSR/X | Motortest

Een week lang rijden op de nieuwe ge-upgrade (dual sport racing motor) Zero DSR/X (White Pearl) op pad. Niet alleen het normale woon-werk verkeer,...

Waarom we niet zonder een goede kop koffie kunnen

Velen van ons kunnen niet zonder koffie. Een groot deel van de bevolking kan niet eens zonder functioneren! Waarom is koffie een belangrijk deel...

De iPhone 15 is een evolutie en heeft USB-C

Elk jaar in september is het in het Amerikaanse Cupertino feest. Dan houdt Apple het evenement waar elke Apple fanboy en fangirl jaarlijks reikhalzend...