Fjällräven wordt gedreven door een voortdurende passie voor de natuur en niets kan het enthousiasme om buiten te zijn, zelfs niet een flinke regenbui, temperen. Het merk is van mening dat met de juiste uitrusting ‘slecht weer’ niet bestaat en dit is de grondgedachte achter de nieuwe High Coast Hydratic-collectie die begin 2021 wordt geïntroduceerd.

Door de betrouwbare outdoorprestaties van Fjällräven te combineren met uitstekende duurzaamheidsreferenties en een minimalistisch, opbergbaar ontwerp, is de nieuwe High Coast Hydratic Jacket perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor actieve uitstapjes.

Stoer en stijlvol High Coast Hydratic Jacket van Fjällräven

Mileuvriendelijk

Het heeft een waterdichte en ademende, 2,5-laags constructie die een 100% gerecycled polyamide oppervlaktestof combineert met een unieke bedrukte voering die speciaal is ontworpen door de Zweedse kunstenaar Erik Olovsson.

High Coast Hydratic Jacket | heren

High Coast Hydratic Jacket | dames

Net als zijn meer technische metgezel, de Keb Eco-Shell Jacket, profiteert de nieuwe High Coast Hydratic Jacket van een milieuvriendelijke, 100% PFC-vrije impregnatie die uitstekende bescherming biedt tegen de elementen, zonder het gebruik van milieubelastende fluorkoolstof.

Waterdicht en ademend

Ademend, opvouwbaar, waterdicht; het Fjällräven High Coast Hydratic Jacket is de perfecte metgezel voor een avontuurlijke zomer en zal vanaf eind februari online en in de winkel verkrijgbaar zijn.

Stoer en stijlvol High Coast Hydratic Jacket van Fjällräven
<