Haglöfs heeft deze winter een warme, sterke en sneldrogend winterjas in haar collectie, de Dala Mimic Parka. Gevoerd, ultralicht en winddicht. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.

De Mimic parka heeft een langere lengte voor extra warmte en optimale bescherming in uitdagende weersomstandigheden. De gladde Pertex-buitenstof heeft een waterafstotende behandeling ondergaan zodat je elke sneeuwbui probleemloos kunt doorstaan.

De parka heeft twee handzakken met ritssluiting en een schuine rits aan de voorkant met isolerende binnenrand. De capuchon is aansluitend. Verder is de parka is uitgerust met elastische manchetten om de elementen buiten te houden. Kortom, de Dala Mimic is een ideale parka om dagelijks te dragen, naar je werk of tijdens een wandeling.

De Haglöfs Dala Mimic Parka is gemaakt van gerecycled en fluorcarbonvrij materiaal. De consumentenadviesprijs van de € 280,- en onder andere verkrijgbaar via Bever.nl

<