De nieuwe waterdichte Xtrainerz-hoofdtelefoon van Aftershokz laat zwemmers, triatleten, surfers en watersporters luisteren naar muziek tijdens het sporten.

Aftershokz

De Xtrainerz (spreek uit als “crosstrainers”) is een waterdichte MP3-botgeleidingskoptelefoon van Aftershokz. Xtrainerz slaat waar je maar naar wilt luisteren op, zodat je je telefoon weg kunt houden van het water. Xtrainerz is ontworpen voor triatleten, zwemmers, surfers en watersportavonturiers en stelt gebruikers in staat om naar hun favoriete muziek, audioboeken of podcasts te luisteren en tegelijkertijd volledig bewust te zijn van de omgeving.

De nieuwe Xtrainerz van Aftershokz is IP68 goedgekeurd, wat betekent dat ze tot 1,5 meter in water kunnen worden ondergedompeld. De MP3-hoofdtelefoon wordt geleverd met 4GB aan opslagcapaciteit, waardoor er voldoende ruimte is voor een uitgebreide playlist met fitness nummers. De Xtrainerz is comfortabel, flexibel en praktisch en daardoor de ultieme hoofdtelefoons voor elke sportliefhebber. De batterij van Xtrainerz gaat tot zes uur mee.

Aftershokz Xtrainerz-functies:

  • 4GB-capaciteit: compatibel met MP3-, WMA-, WAV- en AA-muziekbestanden. Met één knop kunt u kiezen tussen de normale, willekeurige of herhaalmodus.
  • Batterijduur van zes uur: Xtrainerz laadt volledig op in minder dan 2 uur. Met magnetische oplaadpunten zijn er geen kabels nodig.
  • Water-, stof- en vuilbestendig: Xtrainerz kan worden ondergedompeld in water tot 1,5 meter. De Xtrainerz kan ook tegen zee- en zwembadwater. Stof- en vuilbestendig, bestand tegen extreme temperaturen van -10 tot 45 graden Celsius.
  • OpenFit -ontwerp: meer comfort in een revolutionair ontwerp met open oren. De Xtrainerz geeft prioriteit aan veiligheid, zodat je op muziek kunt afstemmen zonder de wereld om je heen te blokkeren – van vitaal belang om veilig te blijven.

 

<