Osprey heeft een nieuwe rolkoffer collectie voor wie veel zakelijke- of citytrips op het programma heeft staan; de Ozone. De 36L en 42L versie kan probleemloos mee in de cabine van het vliegtuig, want deze modellen zijn conform de Europese richtlijnen voor handbagage.

Een lichtgewicht HighRoad LT-chassis en een uitschuifbaar en ergonomisch ‘T’-handvat zorgen ervoor dat de koffer superlicht aanvoelt en soepel en eenvoudig over elke ondergrond rolt. Het hoofdcompartiment is toegankelijk via ritssluitingen, die tevens afsluitbaar zijn. Je kleding en toiletgerief worden in het hoofdcompartiment op hun plek gehouden door middel van eenvoudig te gebruiken compressiebanden.

HighRoad LT chassis

Aan de buitenzijde bovenaan bevindt zich een makkelijk toegankelijk vak voor drank en waardevolle spullen. En aan de achterzijde zit nog een extra vak met rits voor bijvoorbeeld kranten of reisbescheiden. De Ozone Verkrijgbaar in de maten 36, 42 en 75 liter (deze laatste is niet geschikt voor handbagage). De winkeladviesprijzen zijn respectievelijk €180, €190 en €200.

<