Met de City introduceert Vifa een nieuwe serie draagbare bluetooth luidsprekers. Een mooi design in zes onderscheidende kleurencombinaties, een ijzersterke behuizing en een rijk, authentiek 360⁰ geluid. En dat gecombineerd met een doorsnede van 10,5 cm en een gewicht van slechts 300 gram. De City neem je overal mee naar toe en met Kiss ‘N’ Connect koppel je elke City aan elkaar voor nog meer geluid.

Kleurcombinaties

Green & Lemon, Ultramarine & Coral, Burgundy & Blusch en Terracotta & Blue. Vier gedurfde kleurencombinaties. Wil je liever effen? Dat kan. Stone Grey en Sage Green zijn de twee uni-uitvoeringen van de City. De gril van gegoten aluminium en de sterke behuizing van recyclebaar ABS zorgen ervoor dat de City altijd met je mee kan. Hij is spatwaterdicht en voorzien van de legendarische Vifa techniek. Dat staat garant voor een lange levensduur en een krachtig authentiek geluid. Geluid dat je probleemloos kunt vermenigvuldigen. Want door twee of meer City’s even tegen elkaar aan te houden zorgt Kiss ‘N’ Connect ervoor dat ze allemaal dezelfde muziek laten horen.

De City is voorzien van een 15 mm tweeter en een 65 mm woofer, elk voorzien van een eigen versterker. Het ronde design ondersteunt het 360⁰ geluid dat met een breed bereik de ruimte moeiteloos vult. De Lithium Ion batterij zorgt ervoor dat je lang van je favoriete muziek kun genieten voordat je op moet laden. De Vifa ontwerpers hebben met de City de grenzen opnieuw verlegd. Een rijk authentiek geluid in een kleine, ijzersterke, duurzame behuizing met een gedurfd design.

LEES OOK  Naar buiten met de Sonos Move

De Vifa City in het kort

Verkrijgbaar in zes onderscheidende kleuren (combinaties). Bluetooth 4.0, 39 mm hoog en 105 mm doorsnede, gewicht 300 gram. Voorzien van 15 mm Vifa tweeter en 65 mm Vifa woofer met twee versterkers, Noise-Cancelling en NFC. Lithium-ion batterij 7,4Wh. en Kiss ‘N’ Connect.

De Adviesprijs van de Vifa City is € 139,- en is onder andere verkrijgbaar via Bol.com.
Ga voor meer actuele verkooppunten naar de Vifa website.

<