Vorige week reisden we af naar het W Hotel in Amsterdam om meegenomen te worden in de wereld van Massimo Mioretti. En daarna te genieten van de Overtime Afterwork party, een partner evenement, in de Rooftop Lounge van het W Hotel.

Filosofie

Elke reis begint met een enkele stap … maar niemand praat ooit over de honderden en duizenden stappen die daarna komen. En omdat elke reis die je maakt uniek is, waarom zouden de schoenen waarin je ze neemt dan niet hetzelfde zijn? Op basis van deze filosofie is er geen grotere luxe dan iets dat speciaal voor jou is gemaakt, aldus Massimo Mioretti. Jouw pasvorm. Jouw smaak. Jouw stijl. Jouw materiaalkeuze. Maar tegen een prijs die logisch is en binnen afzienbare tijd leverbaar. Dat is waar Massimo Mioretti voor staat.

Massimo Mioretti

Visie

De visie van Massimo Mioretti is om op maat gemaakte schoenen van de hoogste kwaliteit te realiseren. En dat heel snel – 4 tot 6 weken in plaats van 5 tot 6 maanden – en voor een eerlijke prijs voor de klant en alle betrokkenen in de keten. Deze visie werd niet gedeeld door veel fabrikanten, die de voorkeur beleven geven aan de oude regels voor massaproductie. Toch is het ze gelukt.

Massimo Mioretti

Op het event was het mogelijk het hele “made to measure” proces te doorlopen. Van het maken van een voetscan tot het kleuren van de schoenen, waar door meesterschoenmaker Marcel van Lent een demonstratie werd verzorgd.

LEES OOK  Camel Active terug van weggeweest met de +Life Explorer collectie

“Made to measure” Menquiry actie

Bestel nu exclusief via Menquiry een paar “made to measure” luxe Italiaanse herenschoenen HIER met kortingscode: menquiry_ en ontvang € 75 korting op je bestelling vóór 30 september 2019.

Deze diashow vereist JavaScript.

<