Grimmige actiefilm Sicario: Day of the Soldado nu in de bioscoop

De actiefilm Sicario uit 2015 heeft een intrigerend vervolg gekregen dat vanaf 5 juli in de bioscoop is te zien. Ook in dit tweede deel zullen de mysterieuze Alejandro Gillick (Benicio Del Toro) en federaal agent Matt Graver (Josh Brolin) hun krachten bundelen om de strijd aan de gaan met de Mexicaanse drugskartels. Door het ontvoeren van de dochter van een Mexicaanse drugsbaas proberen zij een oorlog tussen concurrerende kartels te starten. Echter loopt dit helemaal uit de hand.

Sicario: Day of the Soldado

De drugsoorlog aan de grens van Amerika en Mexico is compleet geëscaleerd en de kartels zorgen voor veel onrust. Het blijkt dat de kartels meer dan alleen drugs over de grens smokkelen, ook terroristen brengen zij nu de grens over. Alejandro Gillick en federaal agent Matt Graver strijden samen tegen de criminele activiteiten. De ontvoering van de dochter van een Mexicaanse drugsbaas Carlos Reyes heeft grote gevolgen.

Naast Toro en Brolin zijn er in de film rollen voor Matthew Modine, Catherine Keener, Manuel Garcia-Rulfo en Jeffrey Donovan. Italiaans regisseur Stefano Sollima (bekend van o.a. Gomorra en A.C.A.B.) regisseert de film, gebaseerd op een scenario door Taylor Sheridan (Wind River). Sicario: Day of the Soldado zal vanaf 5 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

<
Vorig artikelWetenschap & Sport – The Power of the Mind
Volgend artikelJames Bond’s Aston Martin binnenkort verkrijgbaar in Lego