De goedlachse Dwayne “The Rock” Johnson heeft zijn eigen gadget gelanceerd, een set draadloze workout-koptelefoons ‘Project Rock’ genaamd. Geproduceerd door JBL in samenwerking met Under Armour. Voorzien van het kenmerkende Brahma bull insignia van “The Rock” en worden gelanceerd met een Spotify afspeellijst, gecureerd door Johnson, genaamd Iron Paradise AirwavesGelijktijdig lanceert “The Rock” zijn eigen ‘Chase Greatness’-trainingsgear en UA-trainingsschoenen, waarvan hij de laatste hielp ontwerpen.

Technisch gezien zijn de Project Rock-hoofdtelefoons een variatie op de nieuwe UA Sport Wireless-koptelefoons. De buitenzijde van de oorkussens zijn bekleed met SuperVent en de binnenzijde van oorkussens en de hoofdband met het zogenaamde Under Armour grip material voor zacht en comfortabele pasvorm.

De belofte dat de oordoppen op hun plaats blijven, ongeacht hoe intens of zweterig je workout wordt, is een grote; zo groot dat je het misschien met een dosis scepsis zou willen nemen. Toch is het fijn dat de oorkussens verwijderbaar en met de hand wasbaar zijn. Bovendien is de koptelefoon voorzien van een geventileerde harde hoes om ze te laten drogen tussen na je workouts. En ze zijn opvouwbaar.

Deze diashow vereist JavaScript.

JBL technologie

De technologische bijdrage van JBL wordt benadrukt door een snelle 5 minuten opladen voor een uur draadloos gebruik en een TalkThru-functie om de muziek te dempen en spraak geoptimaliseerde microfoons in te schakelen zodat u kunt praten met mensen in de buurt. Als de 610mAh batterij helemaal leeg is – na 16 uur gebruik – duurt het twee uur om hem weer helemaal op te laden. De microfoons kunnen ook worden gebruikt om Siri- of Google Now-opdrachten te activeren. Het opladen gaat via een Micro USB, en geen USB-C kabel. De Project Rock koptelefoons ondersteunen Bluetooth 4.1 en zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in Amerika voor $249,95 via de winkels van UA.com

 

<