5 oktober 1962. Die datum markeert de start van James Bond op het witte doek. Sinds 2012 viert EON Productions Global James Bond Day. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

James Bond Nederland is in Londen

Redacteuren Merlijn, Joey en Jorrit van James Bond Nederland zijn aanwezig in Londen voor het evenement Skyfall in Concert vanuit The Royal Albert Hall. Dat is de plek waar de premières sinds Skyfall worden georganiseerd. Skyfall in Concert toont de film op het witte doek met live de muziek. De partijen worden gespeeld door het Royal Philharmonic Concert Orchestra. David Newman dirigeert.

De Royal Albert Hall als filmzaal. © 2018 Royal Albert Hall

David hoor ik je denken, was dat niet Thomas? Inderdaad zijn broer componeerde de muziek voor Skyfall. Waarom Thomas er zelf niet bij is, is niet bekend. De broers hebben trouwens een beroemde neef. Randy Newman componeerde onder meer de muziek van verschillende Pixar films (oa Toy Story). Van dit alles en meer proberen Joey, Merlijn en Jorrit verslag te doen. Houd vandaag de social media kanalen van James Bond Nederland in de gaten voor verrassende updates.

Lees het hele artikel op jamesbond.nl

<