Omdat je lichaamshouding van invloed is op je sportprestaties heeft Odlo technologie ontworpen om de lichaamshouding tijdens het sporten te verbeteren: Active Spine. Een goede rechte houding verbetert de zuurstofopname van spieren en vermindert vermoeidheid. Dit heeft een positief effect op je prestaties, herstel en algemene gezondheid.

Odlo Active Spine technologie

De met een ISPO-award bekroonde Active Spine-technologie is ontwikkeld op basis van geavanceerde biomechanische studies en Odlo’s toonaangevende breiwerktechnologie. Voor Odlo’s najaarscollectie is Active Spine verwerkt in een unieke dames- en heren-ondershirts, geschikt voor alle sporten.

Odlo Active Spine: trainen met een betere houding

Het stabiliserende Active Spine-element op de rug trekt je schouderbladen naar achter en recht je bovenlijf. Dit strekt de ruggengraat en zet je borstholte uit, wat de ademhaling en zuurstofopname verbetert, je houding stabiliseert en spiertrekkingen verminderd. Zo wordt de spanning van de tussenwervelschijven gehaald, wat rugpijn kan voorkomen. Zo verbetert Active Spine niet alleen je houding, maar heeft directe invloed op je sportprestaties en gezondheid.

Odlo Active Spine: trainen met een betere houding

Active Spine-shirts zijn ideaal voor hardlopen, teamsport en crossfit. Maar ook voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld bij zittend of juist zwaar fysiek werk. De shirts zijn gemaakt van zeer functioneel, superlicht Zeroweight Eyelet-materiaal, dat sneldrogend is en lang fris blijft. De voorzijde is elastisch, terwijl het compacte frame aan de achterzijde gemaakt is van naadloze compressiestof die de houding ondersteunt.

Waar is de Active Spine verkrijgbaar?

Odlo Active Spine is verkrijgbaar als dames- en herenshirt, in respectievelijk de maten XS-XL en XS-XXL en in twee en drie kleuren. De variant met korte mouwen kost € 70, met lange mouwen € 80.

Odlo Active Spine is te koop op odlo.com en bij diverse verkooppunten, zoals All4Running, Run2Day en Runnersworld.

Odlo Active Spine: trainen met een betere houding

Odlo Active Spine: trainen met een betere houding

<