De voertuigen die gebruikt zijn voor No Time To Die zijn nu al te zien in het London Film Museum. Ze maken onderdeel van de Bond In Motion expositie. Deze expositie toont allerlei items en voertuigen uit Bond-films, waaronder nu de nieuwste titel.

De opnames voor de nieuwste James Bond zijn afgerond. De marketingmachine van Universal Pictures is in gang gezet om je tot april, wanneer de nieuwe film verschijnt in de bioscoop, alvast lekker te maken. De volgende voertuigen uit No Time To Die staan tentoongesteld in het museum:

Aston Martins

Natuurlijk mag de Bond-auto’s der Bond-auto’s niet ontbreken: de Aston Martin DB5 uit No Time To Die. De auto in Bond In Motion betreft een stuntreplica en is voorzien van de gadgets uit de film en kogelinslagen. In totaal zijn er vier Aston Martin’s in de film te zien; de DB5, V8 VantageValhalla en DBS Superleggera.

Aston Martin V8 Vantage

bond in motion

Ook één van de andere drie Aston Martins is te bewonderen: de V8 Vantage. Dit is de tweede V8 die te bewonderen is, want de originele uit The Living Daylights (1987) staat er ook. De No Time To Die V8 Vantage is er ook eentje die in Timothy Dalton zijn tweede film is gebruikt.

LEES OOK  Heineken commercial: Daniel Craig vs James Bond

Land Rover Series III uit Jamaica

bond in motion

Ook de Land Rover Series III uit Jamaica is ook als één van de Bond in Motion voertuigen te bewonderen. De auto was te zien tijdens de eerste opnames van Daniel Craig op Jamaica.

Ash’s Land Rover Defender 110 – Italië

De Series III is niet de enige Land Rover. Ook de gloednieuwe Defender 110 X modeljaar 2020 staat er. Dit voertuig is gebruikt voor de stunts. Jaguar Land Rover is officieel sponsor en pasgeleden werd een achter-de-schermen filmpje uitgebracht door het Britse merk.

Primo’s Triumph Scrambler 1200 XE uit Italië

voertuigen bond in motion

Een ander Brits merk welke is verbonden aan No Time To Die is Triumph. Dit is het laatste model van de Bond in Motion voertuigen die ik vandaag met jullie bekijk. Tijdens de scènes in Matera wordt Bond achterna gezeten door een Triumph Scrambler 1200 XE.

Het zijn zeker niet alle voertuigen die gebruikt zijn in de film. De nieuwe DBS Superleggera speelt bijvoorbeeld ook een rol in de film en is niet aanwezig op deze expositie. No Time To Die verschijnt 8 april 2020 in de bioscoop. Onder andere Daniel Craig, Rami Malek, Christoph Waltz, Naomie Harris en Jeffrey Wright zijn te zien in de nieuwste James Bond-knaller.

LEES OOK  De (00)7 mooiste James Bond locaties voor deze winter
Bronnen: autoblog & jamesbond.nl
<