Nieuwe explosieve No Time To Die trailer door Universal gelanceerd

Eerder deze week werd de nieuwe filmposter bekendgemaakt. Vandaag is daar de explosieve nieuwe trailer bijgekomen van de langverwachte nieuwe James Bond-film No time to die.

Voor No time to die kruipt Daniel Craig voor de laatste keer in de huid van de geliefde geheime agent. Bond heeft de geheime dienst inmiddels verlaten, maar zijn rust blijkt van korte duur als zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt met een dringende vraag om hulp. Bond krijgt de opdracht een vermiste wetenschapper op te sporen. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie.

Explosieve trailer

In deze twee en een halve minuut durende trailer is onder meer te zien hoe Bond wordt klemgereden door een auto en een motor, maar net op tijd weet te vluchten. Ook raakt de acteur weer verzeild in vecht- en schietpartijen. Rami Malek horen we als super villain aan het woord, maar ook Lashana Lynch wordt geïntroduceerd als nieuwe 00-agent en Ana de Armas maakt haar Bond-debut als CIA-agent Paloma.

NO TIME TO DIE draait vanaf 12 november a.s. in de bioscoop. In 2D, 3D, 4D, IMAX en Dolby Cinema. Tickets zijn te koop via www.notimetodiefilm.nl.

De nieuwe No Time To Die filmposter

<
Vorig artikelHet ultieme ligbed voor in je tuin? Waar let je op!
Volgend artikelMotortest: Een week lang op de BMW R1250 GS