Wat is er nou lekkerder dan heerlijk onderuit kunt zakken in de meest chille ligbed tuin of ligstoel? Krantje erbij, lekker drankje en of hapje en even lekker helemaal niks bij een heerlijk na-zomers zonnetje op je bol. 

Ligbedden voor in de tuin – of op het balkon –  hebben allemaal hun eigen karakter en uitstraling. Een ligbed tuin is bij uitstek een meubel met een luxe aanzien en een rustgevend aard. Ligbedden hebben allemaal hun eigen kenmerken, dus is het tijd voor een aantal tips, zodat jij eenvoudig een keuze kunt maken voor een ligbed dat bij jou past.

Wij hebben ons even flink verdiept om het voor je makkelijk te maken als je op zoek bent naar de ultieme ligbed tuin of ligstoel voor jou! 

Verstelbaarheid

Er zijn ligbedden beschikbaar in vaste en verstelbare modellen, maar sinds de verstelbare varianten op de markt zijn is ook de voorkeur daarvoor uitgesproken toegenomen. De reden laat zich eenvoudig raden: de rug van het ligbed is in een vaste positie in te stellen, maar mocht je eens een andere positie wensen of wanneer er iemand anders van het ligbed gebruik maak, dan is het eenvoudig te verstellen.

Materiaalkeuze

Het materiaal van het ligbed kan voor zowel het onderstel als voor het materiaal van de zitting verschillen. Zo is het onderstel vaak van aluminium, hout of wicker gemaakt en afhankelijk van jouw persoonlijke smaak te kiezen. Voor het topmateriaal kun je vaak kiezen uit een kunststof als textileen of voor het plaatsen van kussens. Het is dus maar net welk comfort je in de tuin wilt relaxen, want er zijn mogelijkheden te over.

Wieltjes of geen wieltjes?

Welk ligbed je ook kiest, een model met wieltjes is een slimme keuze. Zo hoef je nooit met je tuinmeubelen te slepen of je in te spannen als je het terras anders wilt inrichten. Een ligbed met wieltjes verplaats je wanneer en hoe vaak jij dat wilt.

Kortom; er is voor iedere tuin is er wel een passend ligbed, gemaakt van bijvoorbeeld aluminium, wicker en kunststof. Allemaal even comfortabel om uren op te vertoeven! Selecteer ligbed tuin, om jouw ideale ligbed te vinden.

Zeker een aanrader dus. 

Het ultieme ligbed voor in je tuin? Waar let je op!
<