Met name als je al wat langer bij elkaar bent is een goed seksleven niet vanzelfsprekend. Dit kan relaties uiteindelijk ongewild onder druk zetten, maar met deze tips houd jij het vuur in jullie relatie en maak jij jouw seksleven spannender.

Maak een planning

Er zijn experts zijn die zeggen dat plannen de sleutel kan zijn om je seksleven spannender te maken. Als je je dagen vooraf inplant houd je tijd over voor jezelf, maar ook voor je geliefde natuurlijk. Het hebben van te weinig tijd wordt namelijk heel vaak genoemd wanneer het gaat over een saai seksleven.

Doe die schermen in de ban

Een tv op je slaapkamer kan heel fijn zijn: lekker in de late uurtjes nog naar je serie kijken. Maar het kan ook negatieve gevolgen hebben waaraan jij misschien niet had gedacht. Het kan ervoor zorgen dat je na het tv kijken uiteindelijk allebei in slaap valt, in plaats van wat activiteit tussen de lakens. Hetzelfde geldt overigens voor je telefoon. Om wat quality time met elkaar te kunnen besteden kan je dus het beste je telefoons weg te leggen en de tv uit te doen.

Wees niet vies van seksspeeltjes

Een hele goede manier om je seksleven te boosten is om af te wijken van ”normale” seks. Je kan bijvoorbeeld sexspeeltjes kopen om te gebruiken als toevoeging aan het gebruikelijke repertoire. Hiermee doe je je partner een groot plezier en dat zorgt voor jezelf natuurlijk ook weer voor het nodige genot. Er zijn vele mogelijkheden waaruit je kan kiezen, van vibrators tot dildo’s. En als je echt eens wat anders wilt dan kan je ook nog een fleshlight kopen.

Doe moeite voor je uiterlijk

Hoe langer je in een relatie zit, des te minder ben je soms geneigd moeite te doen voor je uiterlijk. Te veel eten en te weinig beweging zorgen al snel voor wat extra kilo’s en sowieso komen stellen vaak samen aan door het gezellige eten. Ook echt moeite doen voor kleding is er niet altijd meer bij. Maak werk van jezelf, laat zien dat je om je vrouw geeft en presenteer jezelf als die aantrekkelijke man waar ze ooit voor is gevallen.

Hoe je jouw seksleven een boost geeft

<