James Bond Teaser ‘No Time To Die’ online

De James Bond – No Time To Die – teaser staat online. Komende woensdag of donderdag verschijnt de trailer online. De teaser bevat een paar korte fragmenten, maar is veelbelovend.

De laatste van Daniel Craig

Cary Fukunaga stuurt het verhaal aan waarin Bond een rustig pensioen leidt op Jamaica dat onderbroken wordt als oude CIA-vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) zijn hulp vraagt om een ontvoerde wetenschapper te redden. Dit zet Bond op het spoor van de mysterieuze Safin (Rami Malek), een nieuwe schurk gewapend met gevaarlijke technologie.

Naast Malek zien we ook nieuwe gezichten voorbij komen. Zo trekt Bond-girl Ana de Armas twee uzi’s tevoorschijn en verleidt ze ons met een ondeugende knipoog. Daarnaast laat de No Time To Die teaser ook de harten van autoliefhebber sneller kloppen. Verschillende Aston Martin modellen geven acte de présence. Waaronder de iconische DB5 die in dit geval is uitgerust met twee aardige gatling guns.

No Time To Die verschijnt op 2 april 2020 bij ons in de bioscoop en bevat verder rollen voor Léa Seydoux (Madeleine Swann), Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Moneypenny), Rory Kinnear (Tanner) en naar verluid ook Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld).

Geniet alvast van de James Bond Teaser.

james bond

 

<