Heineken 0.0 No Time To Die commercial

MET DANIEL CRAIG... OF JAMES BOND?

De eerste James Bond – No Time To Die – commercial van Heineken is gelanceerd. Bekijk de korte video met Daniel Craig als … zichzelf of James Bond. Zoals gewoonlijk is de Heineken-commercial een slimme en grappige korte video. Dit keer spelen met Craig en het James Bond-personage, maar ook drinken tijdens het werk. Het is nooit grappig om de grap uit te leggen, maar we zullen enkele details in de clip nader bekijken.

In de commercial van 20 seconden zien we Daniel Craig in een smoking in een smoking zitten. Een titel luidt “Daniel Craig vs James Bond”.

Heineken 0.0 No Time To Die commercial met Daniel Craig... of James Bond?

De barman geeft hem een martini en zegt “Et voilà … the Double O”. Het is geen klassieke Vesper-martini, maar een drankje met twee grote witte (ijs?) Ballen. Maar Daniel Craig corrigeert de barman en wijst naar de Heineken 0.0 alcoholvrije bierflesjes. Wanneer de barman hem het Heineken-bier overhandigt, legt Craig uit: “I’m working”.

Het laatste scherm toont ” Now you can. While working”.

Heineken 0.0 No Time To Die commercial met Daniel Craig... of James Bond?

Het personage in de film draagt zijn trouwring, dus dit is een hint dat James Bond trouwt in No Time To Die (onwaarschijnlijk) of dat dit Daniel Craig de acteur ‘werkt’ aan de nieuwe Bond-film, niet James Bond werken als geheim agent.

Heineken 0.0 No Time To Die commercial met Daniel Craig... of James Bond?

Heineken 0.0 is een alcoholvrij moutbier, met lage calorieën gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten. Na de introductie in Nederland begin 2017, is het eerste alcoholvrije bier van Heineken uitgebreid naar meer dan 30 wereldwijde markten, waaronder de VS in 2019.

Een andere bekende commercial voor Heineken 0.0 is ook best grappig, bekijk het hieronder:

Deze James Bond – No Time To Die – commercial met Heineken is niet de eerste. Heineken is een langdurige partner van de James Bond-serie. Het is al meer dan 20 jaar te zien in de Bond-films en het maken van Bond-gerelateerde tv-commercials, beginnend met Tomorrow Never Dies (1997) en daarna The World is Not Enough, Die Another Day, Casino Royale en Quantum of Solace, SkyFall en SPECTRE.

Bron: Bond Lifestyle
<