Fratelli Rossetti biedt al 70 jaar topkwaliteit

Het Italiaanse modehuis Fratelli Rossetti is al zeven decennia een vaste waarde in het modelandschap. Met hoogwaardige in huis gemaakte schoenen voor mannen en vrouwen laat men zien dat hun passie voor mode na al die jaren nog springlevend is.

Voor familiebedrijf Fratelli Rossetti begon het allemaal in 1953. Renzo Rosetti en zijn vrouw Lisetta zagen in dat je met buitengewoon vakmanschap en het gebruik van plaatselijke materialen succesvol kan zijn. De tweede generatie Rossettis bestaande uit de drie broers Diego, Dario en Luca zet deze traditie sinds het einde van de jaren zeventig voort.

Fratelli Rossettis passie voor kwaliteit is nog altijd torenhoog. Ze werken elk jaar hard om een inspirerende en handgemaakte schoenencollectie aan het publiek te tonen. De focus in het jaar van het zeventig jarig bestaan ligt op de herkomst van hun merkidentiteit en duurzaamheid.

Fratelli Rossetti biedt al 70 jaar topkwaliteit

Luca Rossetti licht toe: “We bereiken een belangrijk punt in de geschiedenis waarin we allemaal een bijdrage moeten leveren. Nu we een belangrijk jubileum vieren, willen we onze inzet voor duurzaamheid opnieuw bevestigen, ook al is de weg nog lang en hobbelig. Het doel is om door te gaan met het creëren van uitstekende, in Milaan handgemaakte producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en seizoenstrends te overstijgen dankzij het nauwgezette ontwerp.”

Een collectie vol Italiaans design

Kleur en een eigentijds Frattelli Rossetti design staan in de nieuwe collectie centraal. Uiteraard met gebruik van leer van topkwaliteit; Handgemaakt en van plaatselijke herkomst. De Brera Loafers knallen je tegemoet. Ze zitten vol kleuren en de bijpassende tas maakt het geheel prima af.

Het gevoel voor stijl en Italiaans handgemaakt vakmanschap is ook duidelijk te zien in de SS23 pumps. Fijnmazige leren bandjes en een comfortabele zool tonen dat Frattelli Rossetti na 70 jaar kwaliteit nog steeds op nummer één heeft staan.

Met de Brera GreenSide toont Frattelli Rossetti wat men voor de heren in huis heeft. Het kenmerkende ontwerp met brede zool is stoer en biedt voldoende steun. De stof is van hoge kwaliteit. De Brera GreenSide is ook voor dames verkrijgbaar.

Met de handgemaakte modieuze schoenen van Fratelli Rossetti, laat het Italiaanse familiebedrijf zien dat je enkel met eigen kapitaal zowel in het verleden als in de het heden toekomst hebt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De Aston Martin DB12 is een forse evolutie

Met de nieuwe DB12 is Aston Martin klaar voor de toekomst. De auto valt vooral op door het ontbreken van een essentieel onderdeel. Dat...

Mark Zuckerberg heeft de Murph voltooid in een opmerkelijk korte tijd

Wij hoeven je niet te vertellen wie Mark Zuckerberg is. Maar misschien weet je nog niet dat hij onlangs indruk heeft gemaakt op fitnessfanaten...

Howlin’: The sunglasses of choice for both sports and leisure

Sports eyewear brand Vallon has taken a unique approach to its lifestyle sunglasses. Operating under the slogan “Classic style, maximum performance” they have made...