John Wick – Chapter 3 – Parabellum

Vanaf vandaag is de nieuwe Amerikaanse actiefilm John Wick: Chapter 3 – Parabellum te zien in de Nederlandse bioscopen. Wederom heeft Keanu Reeves flink getraind voor de fantastische vechtscènes. De overtreffende trap van de actie die in de vorige afleveringen werd geïntroduceerd. Weer beleven regisseur Chad Stahelski, Reeves’ stuntman in The Matrix-trilogie, en de hoofdrolspeler zichtbaar plezier aan het bedenken van zo veel ­mogelijk manieren om tegenstanders van het leven te beroven.

John Wick chapter 3 en The High Table

John Wick chapter 3 begint enkele minuten na het einde van deel 2. John baant zich een weg door de regenachtige straten van New York, terwijl de klok langzaam aftikt naar het moment dat hij ‘excommunicado’ wordt. Wanneer dit moment ingaat, kan hij geen gebruik meer maken van de vele voorzieningen die The High Table hem biedt, zoals het leveren van wapens en medische zorg. Na het doden van een lid van het moordenaarsgilde, wordt hij verstoten. Met slechts één uur voorsprong en de meest gevaarlijke premiejagers van de wereld achter zich aan, vecht Wick zich een weg door New York om te overleven.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum is geregisseerd door Chad Stahelski. De hoofdrollen worden vertolkt door Keanu Reeves, Ruby Rose en Halle Berry.

LEES OOK  Film: Kingsman 3 kijkt terug naar de eerste wereldoorlog

<