Een eerbetoon aan Olympisch erfgoed: de nieuwe Lacoste Olympic Heritage Collectie

Lacoste brengt een levendig eerbetoon aan het Olympisch erfgoed met de onthulling van de nieuwe capsule collectie ‘Olympic Heritage’, gewijd aan de Parijse Spelen van 1924. Deze collectie, bestaande uit acht verschillende stukken, viert de legendarische Olympische Spelen die 100 jaar geleden het hart van Parijs veroverden. Laten we een duik nemen in deze bijzondere lijn en ontdekken wat deze te bieden heeft.

Lacoste, waarvan de geschiedenis nauw verweven is met die van de sport, brengt hulde aan voorgaande Olympische Spelen en demonstreert de iconische status van het merk met de lancering van de nieuwe “Paris 1924” collectie. Dit is de zesde ‘Olympic Heritage’ collectie die is gecreëerd onder de licentieovereenkomst met het Internationaal Olympisch Comité.

Historische verbondenheid en iconische stijl

Met deze nieuwe exclusieve collectie herinterpreteert Lacoste het grafische erfgoed van het historische evenement uit 1924. De collectie voegt vintage kenmerken toe aan een gevarieerd aanbod van iconische kleding en accessoires. Van het essentiële poloshirt tot de pet en het waterdichte jack, elk stuk staat voor sportiviteit en Franse elegantie.

Een eerbetoon aan Olympisch erfgoed: de nieuwe Lacoste Olympic Heritage Collectie

Een collectie voor alle generaties

De “Paris 1924” collectie is ontworpen voor alle generaties en weerspiegelt perfect de gedeelde waarden van het merk Crocodile en het Olympisch erfgoed, waaronder moed, fair play en authenticiteit. Of je nu een fervent sportliefhebber bent of gewoon houdt van tijdloze mode, deze collectie biedt iets voor iedereen.

Verkrijgbaarheid en exclusieve locaties

Je kunt de collectie “Paris 1924” online ontdekken via de webshop van Lacoste en in de Olympic Shop. Daarnaast is de collectie verkrijgbaar in de Lacoste Arena, de flagship store van het merk in het hart van de Champs-Elysées, en in de Marais-boetiek in Parijs, in de rue Vieille du Temple, in een ruimte met de kleuren van “Parijs 1924” als thema. Alle Lacoste winkels in de regio Parijs en in de gaststeden van de evenementen zullen ook stukken uit deze unieke collectie hebben.

Een eerbetoon aan Olympisch erfgoed: de nieuwe Lacoste Olympic Heritage Collectie

Tot slot zal een exclusieve ‘Paris 1924’ pop-up store zijn deuren openen op 1 augustus voor een maand op Charles de Gaulle Airport, Terminal 2E, Gate M. Dit biedt een unieke kans om de collectie van dichtbij te bewonderen en te kopen tijdens je reis.

Olympische Merchandising

Voor degenen die niet in de buurt zijn van een fysieke winkel, zijn alle Olympische merchandising programma’s te koop via de Olympic Shop. Dit maakt het eenvoudiger dan ooit om een stukje Olympisch erfgoed in huis te halen, waar je ook bent.

Met de lancering van de “Paris 1924” collectie heeft Lacoste opnieuw bewezen dat het merk niet alleen een rijke geschiedenis heeft, maar ook een onmiskenbaar gevoel voor stijl en innovatie. Deze collectie is een must-have voor iedereen die de geest van de Olympische Spelen wil vieren en tegelijkertijd wil genieten van de tijdloze elegantie van Lacoste.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Nike x Hyperice: Innovatieve technologie voor training en herstel

Nike en Hyperice hebben de handen ineengeslagen om de training en het herstel van sporters naar een hoger niveau te tillen. Deze samenwerking heeft...

Roger Dubuis en Lamborghini: Een explosie van groen in de nieuwe flyback chronograaf

Roger Dubuis is al jaren nauw verbonden met de racewereld. Net als het Italiaanse sportwagenmerk Lamborghini wordt het horlogehuis gedreven door superieure techniek

De magie van Parijs en de Olympische dromen: de betoverende nieuwe OMEGA campagne

Terwijl atleten hun grenzen verleggen lanceert OMEGA een nieuwe reclamecampagne rond de Olympische Spelen in Parijs.