In het voorjaar van 2020 dompelen Dorona Alberti (Gare du Nord), Tim Akkerman (voormalig Di-rect) en het Metropole Orkest zich onder in de wereld van spionage en glamour met het programma The Music from James Bond. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij. ‘Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound, die zowel nostalgisch als tijdloos is’, aldus initiatiefnemer Dorona Alberti.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. Kortom: de ultieme sound van deze films met het Metropole Orkest, Dorona Alberti en Tim Akkerman. Een wereldberoemd toporkest en twee performers met weergaloze stemmen. En, waar nodig, het grote gebaar met knallende blazers en dramatische strijkarrangementen. The Music from James Bond is een theatraal concert dat zowel intiem als groots is!

The Music from James Bond – The intimate sessions

De meest iconische songs van vroege en recente James Bond-films komen voorbij. Dorona begeeft zich in de twee werelden van Bond; in die van de glitter en glamour en in die van de rafelranden van de man James Bond, anno 2020.

In weergaloze arrangementen van pianist en muzikaal leider Charly Zastrau voor percussie, bas, piano en strijkers en beats wordt het publiek meegenomen in het leven van Bond; van de glamour tot zijn pijn.

LEES OOK  No Time To Die: The Official James Bond Podcast

Tickets

Vanaf januari 2020 toert Dorona toert met The Music From James Bond en het Metropole Orkest langs de verschillende theaters en concertzalen van Nederland. Voor de speellijst en tickets kijk op www.dorona-alberti.com

James Bond Dorona Alberti

De Volkskrant over Dorona: ‘een charismatische bom, met een dijk van een stem, loepzuivere uithalen (en) elastische danspassen’.

<