De nieuwe Grym Evo jas van Haglöfs is een van de belangrijkste items uit de collectie van dit jaar. Een robuust en technisch, drielaags shell jacket waarmee je moeiteloos de meest ruige natuur verkent. Tegelijkertijd is de stijlvolle jas ook prima geschikt voor een wandeling door de stad of op de fiets naar het werk. Urban outdoor in optima forma, of zoals wij het noemen Functional Fashion.

Het vitale ontwerp is winddicht, waterdicht en duurzaam. Dat laatste is te danken aan het materiaal waarmee de jas is ontworpen, Haglöfs’ eigen PROOF ECO, gemaakt van gerecyclede stoffen om een ultiem weerbestendige en ademende stof te creëren.

Multifunctioneel inzetbaar

De Grym Evo jas bestaat uit slimme details zoals ultrasoon gelaste naden die zorgen voor een combinatie van uitmuntende bescherming en draagcomfort tijdens de avontuurlijkste reizen. De uitvoering in de kleur Desert Yellow is wellicht het meest stylish. Een echt allround-item voor intensief gebruik.

Het Grym Evo Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops in de kleuren Dune, True Black en Desert Yellow voor heren en True Black voor dames. DE consumentenadviesprijs is € 350,-.

<