Hij mag zich Krav Maga Expert Level 4 IKMF (International Krav Maga Federation) noemen. Het hoogste level ooit behaald door een niet-Israëli. We hebben het over Martijn Bos. Zijn kennis van o.a. deze verdedigingskunst heeft ertoe geleid dat hij een geheel eigen workout heeft ontwikkeld: de Trojan Workout. Het gelijknamige boek waarin deze techniek en workout uitgelegd wordt, is begin dit jaar gelanceerd in Amerika en nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Over Martijn Bos

Naast het behalen van de hoogste titel in Krav Maga, heeft Martijn een indrukwekkend CV op het gebied van trainingen geven. Zo heeft hij de persoonsbeveiligers van o.a. David Beckham, de Backstreet Boys en de minister-president in Tsjechië getraind, maar ook de beveiligers van rijke families in Nederland, cipiers van de grootst beveiligde gevangenis in China én was Martijn de eerste Nederlander die met de Israëlisch geheime dienst mocht meetrainen.

In november 2018 is Martijn, als eerste Nederlander ooit, benoemd tot Master RKC (Russian Kettlebell Certification). Martijn Bos is eigenaar van Trainingscentrum Helena in Haarlem en Alphen ad Rijn. Trainingscentrum Helena richt zich op de veiligheid en fysieke en mentale kracht van haar leden. Dat wil zeggen dat zij dit – voor jong en oud – met effectieve methodes proberen te realiseren.

LEES OOK  Train als een militair met deze Zero-Gear Military Workout

Over de Trojan Workout.. en het boek

Extraordinary results for ordinary people

De Trojan Workout is een trainingsmethode waarmee je in minimale tijd, maximale resultaten kunt boeken. Een training die perfect past in een wereld waarin we continu bezig zijn met strakke planningen maken en zo efficiënt mogelijk alles indelen. De Trojan Workout is een fitness-filosofie, maar bovenal een empowerment-methode; een systeem waardoor deelnemers in één training zowel fysiek als mentaal steeds sterker worden.

“Dit boek is mijn persoonlijke verhaal. Dit boek gaat over mijn levensmissie: hoe ik mijn kracht heb gevonden, mijn doelen heb kunnen realiseren en iedereen dit voor zichzelf kan bereiken. Ik wil anderen zowel fysiek als mentaal helpen groeien. Als het goed uitgevoerd wordt, kan de Trojan Workout je leven compleet veranderen. Dit deed het voor mij, de duizenden studenten die onder mijn begeleiding hebben getraind en dat kan het ook voor jou.”, aldus Martijn Bos.

Trojan Workout is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

De Trojan Workout voor minimale tijd en maximale resultaten

<