Een must-have, de Olight Warrior X Turbo zaklamp. Wij houden van functionele, goed afgewerkte en duurzame high-end gadgets. Olight is zo’n merk dat dit de afgelopen jaren heeft bewezen. 

De Warrior X en de Warrior X Pro waren er al, maar nu is er dus ook de Olight Warrior X Turbo. Het mag dan een ‘tactische’ zaklamp zijn, maar hij is breed inzetbaar. Denk aan de jacht, search & rescue, outdoor of thuisgebruik. 

1000 meter licht

Deze verstraler heeft een hele doelgerichte nauwe straal om op afstand tot 1000 meter doelen te kunnen vinden. Olight heeft de bezelkop voorzien van een blauwe tactische RVS ring voor robuustheid en mogelijke zelfverdediging. Ook heeft Olight de tailcap schakelaar in RVS uitgevoerd net als bij de M2R. Tevens oplaadpunt van de MCC-USB laadkabel. Lichtpatroon; Verstraler met spiegelreflector tot 1000 meter.

Twee licht menu’s

De zaklamp is voorzien van twee licht menu’s. Standaard licht indrukken 150 Lumen (12.5 uur brandtijd). Doordrukken 1100 Lumen max output voor 6.5 min dan schakelt de lamp terug naar 600 Lumen voor 105 min en vervolgens naar 300 Lumen voor 27 min en 150 lumen voor 52 min. Deze waarden zijn allen gebaseerd op een volledig volle accu en ze geven dus eigenlijk de capaciteit van de accu weer.

LEES OOK  De Olight Warrior X schokvaste zaklamp voor het echte werk

Shockproof 

Een val van 1,5 meter is geen probleem. De Warrior X Turbo kan wat hebben. Ook geeft deze zaklamp voelen wanneer de batterij bijna leeg is door middel van een trilsignaal. Bij 30% restenergie trilt de lamp éénmaal elke 5 minuten. Bij 10% restenergie trilt de lamp 2 maal per minuut. Bij minder dan 5% trilt hij 6 maal per minuut. De trilling is niet hoorbaar en wordt alleen geactiveerd bij gebruik of aanschakelen.

De specs

  • extra low profile tactical ring rubber
  • nylon etui
  • MCC-USB laadkabel
  • 5000mAh HDC accu ORB-217C50
  • IPX8 waterdicht
  • tailcap geschikt voor upgraded tailcap met push-lock / bajonetsluiting
  • 296 gram

Waar we al te spreken waren over de Warrior X, zijn we ook erg benieuwd naar het functioneren van de X Turbo. Stay tuned! 

De adviesprijs is: €159,95 en o.a. verkrijgbaar bij Olightstore.nl

<