Heineken commercial: Daniel Craig vs James Bond

De korte versie van de nieuwe Heineken commercial voor de vijfentwintigste James Bond No Time To Die konden we vorige week al bekijken. Nu is ook de uitgebreide Heineken commercial online te bekijken. De lancering komt vooruit op de release in april van de 25e James Bond-film No Time To Die. Heineken is partner van de Bond-franchise voor de laatste acht films.

Daniel Craig vs James Bond in meer dan 75 landen

De tv-commercial, die in meer dan 75 landen wordt getoond, geeft een nieuw perspectief op de iconische weergave van Daniel Craig van James Bond. Gefocussed op het feit dat Daniel Craig altijd James Bond zal zijn in de ogen van fans over de hele wereld.

Heineken commercial extended version: Daniel Craig vs James Bond

Daniel Craig begint met een snelle taxirit en wordt door steeds door de lokale bevolking als James Bond herkend als hij zijn vermiste paspoort opzoekt voordat hij geniet van een verfrissende Heineken.

Gianluca Di Tondo, Senior Director, Global Heineken Brand zei;

“Heineken heeft al meer dan twee decennia een langdurige relatie met de James Bond-franchise, met betrekking tot de laatste acht films. Vooruitlopend op de release van No Time To Die, wilden we het iconische personage een draai geven en laten zien hoe Bond voorbij de film leeft – zoals we geloven, eens James Bond, altijd James Bond. Bovendien hebben we, net als bij onze andere partnerschappen zoals UEFA Champions League en Formule 1, een specifiek Heineken 0,0% -element voor de campagne ontwikkeld.”

No Time To Die, is de vijfentwintigste James Bond-film van EON Productions en zal vanaf 2 april 2020 via Universal Pictures International in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Naast de commercial, die te zien is op tv, online en via social media, activeert Heineken ook consumentenpromoties en verpakkingen in beperkte oplage.

Heineken commercial extended version: Daniel Craig vs James Bond

<
Vorig artikelDe Cat S32 smartphone voor ruigere omstandigheden
Volgend artikelDe Skullcandy Vert voor boardsport en buitensport