De Cat S32 smartphone voor ruigere omstandigheden

Een Cat smartphone voor ruigere omstandigheden. Cat Phones introduceert een robuuste smartphone, de Cat S32, vol functionaliteit voor veeleisende (buiten-)omgevingen. Cat belooft dat deze nieuwste toevoeging aan het assortiment Cat phones een ongeëvenaarde biedt.

Cat phones zijn populair bij gebruikers die hun smartphone tijdens hun werk en vrije tijd regelmatig blootstellen aan veeleisende, zware omgevingen. De nieuwe Cat S32 beschikt over een aantal vernieuwde functies. Deze functies komende gebruikers in dit segment goed van pas: een lange levensduur van de batterij, toonaangevende ‘rugged’ eigenschappen en een helder, veelzijdig display.

De Cat S32 smartphone voor ruigere omstandigheden

Cat S32 smartphone voor ruigere omstandigheden

Gebruikers van Cat phones hebben een toestel nodig waarop ze kunnen vertrouwen. De Cat S32 is zo ontworpen dat je hem kunt blijven gebruiken, dankzij de 4200mAh-batterij en de robuuste IP68-gecertificeerde stof- en waterdichte (35 minuten op 1,5 meter diepte) behuizing. De S32 doorstaat rigoureuze valtests van 1,80 meter op staal, op elke hoek van het toestel. Dankzij de MIL SPEC 810G-specificatie trotseert de telefoon alle elementen. Zoals alle Cat phones is de S32 onderworpen aan thermische schokken, extreem hoge en lage temperaturen, vibratie- en tuimeltests en zoute nevel.

Met zijn robuuste eigenschappen borduurt de Cat S32 voort op Cat phones’ ervaring met het maken van robuuste toestellen. Het heldere 5,5-inch HD+ 18×9-scherm wordt beschermd door krasbestendig DragonTrail Pro Glass en kan het worden gelezen in fel zonlicht. Het touchscreen kan worden bediend met natte vingers en handschoenen.

De Cat S32 heeft een consumentenadviesprijs van €299 en is vanaf het tweede kwartaal van 2020 verkrijgbaar op de website van Cat Phones en bij diverse providers en verkooppunten.

De Cat S32 smartphone voor ruigere omstandigheden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De wereld van high-end outdoor gear

De wereld van high-end outdoor gear, waar de grens tussen noodzaak en extravagante luxe sneller vervaagt dan een bergbeekje in de zomerhitte. Voor de...

Boost je mentale fitheid met de Relaxator Breath Trainer

We weten allemaal hoe belangrijk ademhalen is tijdens het trainen. Het is de zuurstof die je spieren voedt, je energie geeft en je uithoudingsvermogen...

Defender Rally Series 2024 grootste en meest competitieve tot nu toe

Defender is helemaal klaar voor een gloednieuw seizoen van de Defender Rally Series - en dit keer belooft het de grootste en meest uitdagende line-up van deelnemers ooit te zijn.