Om stil te staan bij de samenwerking met EON Productions voor de komende 25e James Bond Film, No Time To Die, komt Triumph met een Limited Edition; de Scrambler 1200 Bond Edition. In de Bond-film spelen Triumph-motoren een dynamische rol. De motorfiets is per direct te bestellen bij de Triumph-dealers. De levering start medio juni. Er komen slechts tien exemplaren naar de Benelux. Geïnteresseerden moeten daarom niet te lang wachten met bestellen.

250 Exclusive Exemplaren

De Triumph Scrambler 1200 Bond Edition is de allereerste officiële motorfiets die direct gekoppeld is aan de populaire Bond-franchise. De Scrambler 1200 Bond Edition is een uiterst speciale, limited edition Scrambler 1200 met een uniek 007-ontwerp. De oplage is wereldwijd beperkt op slechts 250 exemplaren. Exclusiviteit is daarmee gegarandeerd.

Limited Triumph No Time To Die Scrambler 1200 Bond Edition

De speciale Bond Edition is geïnspireerd op de Scrambler 1200 uit No Time To Die en beschikt over alle opvallende kenmerken en capaciteiten van de top-of-the-range Triumph Scrambler 1200 XE, aangevuld met unieke details.

Scrambler 1200 Bond Edition in detail

De Triumph Scrambler 1200 Bond Edition is gebaseerd op de Scrambler XE en biedt zodoende ook de prestaties en capaciteiten van dit model. De Bond Edition biedt daarnaast toonaangevende technologie, een zeer rijke uitrusting en unieke hoogwaardige details en afwerking.

LEES OOK  James Bond’s Aston Martin binnenkort verkrijgbaar in Lego

007 Design

De gelimiteerde motorfiets is geïnspireerd op de Scrambler 1200’s die in diverse actiescènes te zien zijn in de nieuwe Bond-film No Time To Die. De Scrambler 1200 Bond Edition is afgewerkt in een premium Sapphire Black-lakschema, met een oversized Triumph-tankbadge en geborstelde kniebeschermers met handbeschilderde gouden lijnen.

Limited Triumph No Time To Die Scrambler 1200 Bond Edition

Andere exclusieve 007-items zijn een sierlijk uitlaatnummerbord, 007-afwerking van het onderste zijpaneel van de uitlaat, een premium lederen zadel met geborduurd logo en een uniek 007-opstartscherm op het TFT-display.

Zwarte details

Dit alles wordt aangevuld met diverse zwarte geanodiseerde details, zoals het achterspatbord, de handgrepen en de carterbeschermer. Andere kenmerken zijn een zwarte voorvork, hoogwaardige motorbadges met gouden accenten, een in zwart gepoedercoate achterbrug en tandwieldeksel.

Limited Triumph No Time To Die Scrambler 1200 Bond Edition

Om het Bond-thema en de zwarte premium-afwerking perfect aan te vullen, is de Bond Edition uitgerust met een reeks unieke hoogwaardige details en functies. Denk aan een hooggeplaatst voorspatbord met unieke zwart geanodiseerde afwerking. De mistlampen zijn voorzien van zwarte geanodiseerde beschermkappen. Verder is motor voorzien van een hoogwaardige Arrow-demper met carbon eindkappen. Om de afwerking compleet te maken een gefreesd voorremreservoir, zwarte achterwielverstellers en een roestvrijstalen rooster voor de LED-koplamp.

Zeer speciale Limited Edition

De Scrambler 1200 Bond Edition is een van Triumph’s meest exclusieve en begeerlijke Modern Classics. Alle 250 exemplaren zijn uitgerust met een individueel genummerd plaquette en zo is elk exemplaar one of a kind.

Limited Triumph No Time To Die Scrambler 1200 Bond Edition

Handover pack

Elke eigenaar ontvangt een speciaal op maat gemaakt handover pack. Dit handover pack, bestaat uit een genummerde, met de hand gesigneerde brief van Triumph CEO Nick Bloor en een premium rugzak.

LEES OOK  James Bond’s Live and Let Die: Hamilton Pulsar P2 horloge vernieuwd

Limited Triumph No Time To Die Scrambler 1200 Bond Edition

<