Vette scènes vol actie met een watervliegtuig rond de Jamaicaanse Kingston Container Terminals in NTTD

Nu we richting de première gaan van No Time To Die op 30 september wordt er ook steeds meer prijsgegeven door de NTTD franchise partners. Zo ook van CMA CGM, een officiële partner van de 25e James Bond-film, No Time To Die, verleende filmmakers EON Productions ongekende toegang tot Kingston Container Terminal in Jamaica om een actiescène op te nemen met een watervliegtuig, en het schip CMA CGM FORT SAINT GEORGES is te zien in de film wanneer Bond wordt gered uit de oceaan.

CMA CGM-schepen, bemanningsleden en 1.000 zeecontainers gebruikt voor het filmen. De opnames vonden plaats op de door CMA CGM beheerde Kingston South Quay Terminal in Jamaica, een strategisch overslagknooppunt voor de Groep in het Caribisch gebied, gelegen aan de uitgang van het Panamakanaal en het kruispunt van de Noord/Zuid- en Oost/West-lijnen.

Vette scènes vol actie met een watervliegtuig rond de Jamaicaanse Kingston Container Terminals in NTTD

Meer dan 1000 containers gemobiliseerd

Onder Franse vlag en onder leiding van Franse meesters werden de schepen CMA CGM FORT SAINT GEORGES (2.260 TEU’s) en CMA CGM FORT DE FRANCE (3.504 TEU’s) en meer dan 1.000 containers gemobiliseerd voor de opnames. Daarnaast namen een tiental bemanningsleden, waaronder de Master, deel aan de opnames.

Vette scènes vol actie met een watervliegtuig rond de Jamaicaanse Kingston Container Terminals in NTTD

Een toegewijd internationaal CMA CGM-team

Om het unieke partnerschap te ondersteunen, werd een toegewijd team gevormd onder leiding van Tanya Saadé Zeenny, Executive Officer van de CMA CGM Group, op het hoofdkantoor in Marseille en op de door CMA CGM geëxploiteerde terminals in Kingston en Duinkerken.

De CMA CGM-teams op zee en aan de wal die naadloos hebben samengewerkt om de productie te ondersteunen, wachten nu reikhalzend uit naar de wereldwijde release van de film.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga en speelt Daniel Craig in de hoofdrol, die terugkeert voor zijn vijfde en laatste film als James Bond van Ian Fleming. De film wordt vanaf 30 september 2021 in de bioscoop uitgebracht, in het VK via Universal Pictures International en in de VS op 8 oktober 2021 via Metro Goldwyn Mayer (MGM) via hun United Artists Releasing-banner.

Vette scènes vol actie met een watervliegtuig rond de Jamaicaanse Kingston Container Terminals in NTTD

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De wereld van high-end outdoor gear

De wereld van high-end outdoor gear, waar de grens tussen noodzaak en extravagante luxe sneller vervaagt dan een bergbeekje in de zomerhitte. Voor de...

Boost je mentale fitheid met de Relaxator Breath Trainer

We weten allemaal hoe belangrijk ademhalen is tijdens het trainen. Het is de zuurstof die je spieren voedt, je energie geeft en je uithoudingsvermogen...

Defender Rally Series 2024 grootste en meest competitieve tot nu toe

Defender is helemaal klaar voor een gloednieuw seizoen van de Defender Rally Series - en dit keer belooft het de grootste en meest uitdagende line-up van deelnemers ooit te zijn.