Trophy by Gassan en Pablo Lücker ’s werelds kleinste kunstwerk op een diamant ooit

Op 8 december onthullen high-end juwelenmerk Trophy by Gassan en contemporary artist Pablo Lücker ’s werelds kleinste kunstwerk op een diamant ooit. De unieke samenwerking brengt de kunst- en juwelenwereld samen door middel van een exclusieve serie bestaande uit 13 unieke diamant kunstwerken.

Wat maakt kunst nu kunst? Wat maakt juwelen nu juwelen? Waar ontmoeten deze twee elkaar? Het resultaat van Trophy by Gassan en Pablo Lücker werd een interessant antwoord: ’s werelds kleinste kunstwerk ooit gemaakt op een diamant. Het high-end juwelenmerk begeeft zich hiermee op nieuw terrein, door voor het eerst samen te werken met een internationaal bekende kunstenaar als Pablo Lücker.

Juwelen next level

Calvin Jong-A-Pin, voormalig voetballer en diamant en juwelen expert bij Trophy by Gassan, zegt over de samenwerking: “Een gepersonaliseerd en customized juweel is wat mensen vandaag de dag willen en waar wij met Trophy by Gassan voor staan. Door deze geweldige samenwerking met Pablo aan te gaan, tillen we high-end juwelen naar een nieuw niveau en spreken we jongere generaties aan door het beste van deze twee werelden samen te brengen.”

Foto: Milan Gino
Foto: Milan Gino

Liefde en passie

De verrassende samenwerking vormt een spannende uitdaging voor een kunstenaar als Pablo Lücker, die een indrukwekkend portfolio heeft opgebouwd bestaande uit samenwerkingen met bekende merken in verschillende sectoren.

Trophy by Gassan en Pablo Lücker 's werelds kleinste kunstwerk op een diamant ooit

Het is een unieke kans om een verhaal over liefde en passie te vereeuwigen op het kleinste doek ooit. Voor Lücker vertegenwoordigt de resulterende collectie “heritage en vakmanschap meets kunst en luxury designs”. 13 harten, 13 liefdesverhalen, allemaal uniek. De zeven generaties kunstenaars van mijn familie en de vijf generaties juweliers van de familie Gassan. Samen zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we grenzen verlegd.” – aldus Pablo Lücker.

HE(ART) Diamond Collection

Gegraveerd in de wereldwijd gepatenteerde Gassan 121® diamant, bekend om zijn bijzondere slijpvorm met 121 facetten, bestaat de gelimiteerde serie van 13 unieke kunstwerken uit een kroonjuweel van 2,75 karaat en 12 exclusieve diamanten van 1 karaat.

Trophy by Gassan en Pablo Lücker 's werelds kleinste kunstwerk op een diamant ooit

Deze zijn voorzien van Pablo’s beroemde ‘Dream Script’ werk. Met de mogelijkheid om met deze prachtige diamant – die de liefde op de meest persoonlijke manier vertegenwoordigt – op maat gemaakte juwelen te creëren, is de HE(ART) Diamond Collection ontworpen om exact die momenten in het leven te vieren, waarop woorden falen maar het hart spreekt.

Vanaf 8 december zijn de diamanten exclusief verkrijgbaar bij Gassan en op de Trophy by Gassan stand tijdens de Masters Expo (8-12 december) in Amsterdam RAI.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Veriwatch; een gereanimeerde klassieker voor dagelijks gebruik

Na lang wachten arriveerde vorige maand de Veriwatch Octopus 1973 Classic. Een horloge uit Italië met Zwitsers uurwerk dat we mogen reviewen met onze...

Tips voor een trip naar Japan, het land van de reizende zon

Japan spreekt tot de verbeelding. De cultuur, mensen, infrastructuur en gebruiken zijn zo anders dan bij ons. Je kan er een boek over schrijven....

De nieuwe Toyota GR Yaris is een 280pk sterk bommetje op wielen

Toyota GAZOO Racing is een begrip in het World Rally Championship. Ze strijden sinds 2017 mee met Yaris WRCs en zijn succesvol. De Yaris...