Spionagewerk is een serieuze zaak. Mettertijd zijn de tools en technologieën die er voor zijn ontwikkeld, net zo belangrijk geworden als de spionnen zelf. De mogelijkheden die daarvoor beschikbaar zijn, zijn bovendien ook sterk geëvolueerd. Je komt er alles over te weten in de nieuwste docuserie op Netflix genaamd Spycraft.

De omschrijving van deze nieuwe Netflix docuserie laat er eigenlijk weinig twijfel over bestaan wat de opzet van de reeks is. Door de jaren heen zijn de technologieën, maar zeker ook de tools die ingezet kunnen worden aanzienlijk verbeterd. In welke mate dat het geval is ontdek je in deze docuserie.

Volgens de omschrijving is het zo dat de tools die worden ingezet bij het uitvoeren van spionagewerk op vandaag zelfs net zo belangrijk zijn als de spionnen zelf. Ook dat zal dus wellicht duidelijk worden gemaakt tijdens het bekijken van Spycraft.

Spannende hoogstaande docuserie

Netflix staat er om bekend kwalitatief hoogstaande docuseries af te leveren die vaak ook een uitermate correct beeld scheppen van de realiteit. Benieuwd hoe deze gloednieuwe reeks gaat uitpakken. De Spycraft reeks is vanaf nu te bekijken op ’s werelds populairste streamingdienst Netflix!

<