James Bond Experience – No Time To Die Experiential – op Utrecht CS

Op donderdag 13 februari a.s. vindt de opening van de James Bond Experience plaats op Utrecht Centraal, in samenwerking met Pathé. In deze James Bond Experience kunnen bezoekers de No Time To Die Experiential betreden. Hier kunnen zij bewijzen dat een ‘00 agent’ te zijn. Als bezoekers in deze missie slagen, ontvangen zij een video die gedeeld kan worden op social media.

Opening James Bond Experience

Anna Nooshin zal de James Bond Experience openen waarbij ook de kaartverkoop van deze 25e James Bond-film No Time To Die zal starten. Daarnaast zal zij door de host van dit event, Levi van Kempen, de eerste kaarten overhandigd krijgen. Daarna is de experience geopend voor publiek en kunnen bezoekers kaarten kopen voor de Pathé voorstellingen. Bij de eerste 10.000 verkochte kaarten in de James Bond Experience ontvangen bezoekers zelfs een exclusieve No Time To Die postcard set.

De James Bond Experience is van 13 tot en met 28 februari a.s. open voor publiek in de pop-up store op Utrecht Centraal. Doordeweeks (na 13 februari) van 08.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

No Time To Die draait vanaf 2 april in de bioscoop. De kaartverkoop start op donderdag 13 februari om 11.00 uur.

De officiële James Bond 'No Time To Die' trailer

In de 25e James Bond-film No Time To Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

De cast

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Christoph Waltz als Blofeld. Nieuwe castleden zijn Rami Malek, David Dencik, Ana De Armas, Billy Magnussen, Dali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario voor de 25ste film in de franchise is geschreven door Bond-veteranen Neal Purvis en Robert Wade & Scott Z. Burns, Cary Joji Fukunaga en Phoebe Waller-Bridge.

No Time To Die draait vanaf 2 april 2020 in de Nederlandse bioscoop.

<
Vorig artikelDe ultieme energie notenmix voor elke training
Volgend artikelFjällräven komt met Abisko collectie voor warme weersomstandigheden