Fjällräven staat vooral bekend om haar geoptimaliseerde kleding voor koude weersomstandigheden. De afgelopen jaren hebben zij de noodzaak gezien om ook kleding te ontwikkelen en producten te introduceren die zijn geoptimaliseerd voor warmere klimaten. Fjällräven wil een nieuwe standaard neerzetten voor wandeltochten in warmere klimaten met de Abisko midzomercollectie.

Tijdens zomerse wandeltochten kom je van alles tegen, van goed onderhouden paden in de aangename zon tot steile rotsachtige stukken in de brandende hitte, stromende regen, onweer of zelfs sneeuw. Wat voor een tocht het wordt hangt af van hoe hoog je boven zeeniveau zit, wat het weer voor je in petto heeft en waar ter wereld je je bevindt.

De nieuwe Abisko midzomercollectie is geoptimaliseerd voor wandelingen in warm weer. Lichtgewicht, ventilerend, sneldrogend en makkelijk in te pakken. Met een tijdloos ontwerp, waaraan Fjällräven is te herkennen. Met een sterke focus op duurzaamheid. Waarbij elk kledingstuk niet alleen de ontberingen van het parcours moet weerstaan, maar ook de snelle trends en kortstondige modegrillen. Constant relevant, voor zoveel mogelijk jaren.

Fjällräven G-1000 Air Stretch

G-1000 Air Stretch is een hoogwaardige mechanische stretchstof. De nieuwste toevoeging aan het diverse assortiment stoffen. Ontwikkeld op basis van de originele G-1000 stof van Fjällräven.

Fjällräven komt met Abisko collectie voor warme weersomstandigheden

De functionaliteit van de G-1000 Air Stretch is perfect voor kleding die licht en luchtig moet zijn en waar je goed in kunt bewegen. Gemaakt van organisch katoen en gedeeltelijk gerecycled polyester. Zoals met alle varianten van G-1000 is de stof duurzaam en ben je goed voorbereid op alle soorten buitenactiviteiten.

LEES OOK  Go Bond met de N.Peal 007 Navy Ribbed Army Sweater

De Abisko midzomercollectie

In ongeveer hetzelfde tempo als Fjällräven markten over de hele wereld veroverd, heeft de ontwikkeling van nieuwe stoffen voor warme klimaten binnen het bedrijf aanzienlijke vooruitgang geboekt. Lichtere, luchtigere stoffen zoals, G-1000 Air, in combinatie met slimme ventilatie oplossingen zoals in de Keb Trousers zijn twee voorbeelden van kleding en innovaties die trekking in warm weer aangenamer maken.

Fjällräven komt met Abisko collectie voor warme weersomstandigheden Fjällräven komt met Abisko collectie voor warme weersomstandigheden
Abisko Midsummer Jacket M/W Abisko Midsummer Trousers M/W

Met deze innovaties, voegt Fjällräven de Abisko midzomercollectie toe aan de Abisko productfamilie. De focus ligt op lichtere kleding met extra luchtstroom en bewegingsvrijheid, die sneller drogen dan ooit.

<