Deze week laat het weer het toe om naar hartenlust in de buitenlucht te koken. Voor de serieuze liefhebber heeft Campingaz de Master 3- en 4 series Classic LXS SBS aan het assortiment toegevoegd. Beide modellen dragen functionaliteiten voor fijnproevers, die buiten graag met net zoveel gemak koken als binnen. De innovatieve gasbarbecues  zijn uitgerust met vooruitstrevende technologieën en combineren robuuste materialen en exclusieve kenmerken in een modern design.

Culinary Modular Systeem

Voor het bereiden van gevarieerde gerechten op de barbecue biedt het Culinary Modular systeem uitkomst. De meeste barbecues uit het Campingaz assortiment beschikken over een gietijzeren ring die eenvoudig te vervangen is voor één van de handige barbecueaccessoires: van paella-pan tot pizzasteen en wok. Barbecueën was niet eerder zó veelzijdig. Elke accessoire is apart verkrijgbaar, zodat een ieders kookervaring naar wens te personaliseren is.

Master 3 series Classic LXS SBS

Searing Boost Station

Het Searing Boost Station voorziet in de intense hitte die nodig is om een steak in enkele seconden dicht te schroeien en te voorzien van mooie grillstrepen. Het resultaat is een authentieke grillsmaak zonder het risico van een té doorgebakken stukje vlees of vis.

Even Temp-technologie en InstaStart-ontsteking

Dankzij Even Temp-technologie bereikt 90% van het kookoppervlak van de Master 3- en 4 series Classic LXS SBS  een temperatuur van boven de 250°C; dé aanbevolen temperatuur voor een perfect grillresultaat. Tijdens het barbecueën is er niets vervelender dan voor de helft ongegaard voedsel. De speciale elektronische ontsteking – in de vorm van een handig druk-en-draaisysteem mét vonk – is speciaal voor Campingaz gasbarbecues ontworpen. Met bedieningsknoppen kan de kok bepalen welk deel van het kookoppervlak maximaal verhit wordt.

Master 4 series Classic LXS SBS

InstaClean-systeem

Door middel van een speciale coating zijn alle verwijderbare onderdelen van de barbecue eenvoudig schoon te maken. Deze nieuwe afwerking minimaliseert de hoeveelheid voedselresten die aan de barbecue blijven plakken. Vet en vuil is gemakkelijk weg te borstelen en de losse onderdelen kunnen vervolgens gewoon in de vaatwasser.

De Campingaz Master 3- en 4 series Classic LXS SBS barbecues dragen een garantietermijn van maar liefst tien jaar op de RVS deksel en branders evenals 5 jaar garantie op de mat geëmailleerde grill- en bakplaat. De prijzen variëren tussen € 919,99 en € 1.019,99.

<