De wereld van high-end outdoor gear

De wereld van high-end outdoor gear, waar de grens tussen noodzaak en extravagante luxe sneller vervaagt dan een bergbeekje in de zomerhitte. Voor de onverschrokken avonturier die geen genoegen neemt met standaarduitrusting, presenteren we met een zekere dosis ironie en een knipoog naar de buitensporigheid: de crème de la crème van het buitenleven.

Voor degenen onder jullie die niet alleen de natuur willen veroveren, maar het ook willen doen met een vleugje luxe en een knipoog naar het ongewone, zijn deze high-end outdoor producten precies wat je nodig hebt. En vergeet niet, het is niet alleen overleven daarbuiten – het is genieten van je succes terwijl je dat doet.

Arc’teryx Beta ePE hardshell

De wereld van high-end outdoor gear

Waarom genoegen nemen met een doorsnee regenjas als je kunt pronken met de Arc’teryx Beta ePE? Deze waterdichte parel doet meer dan alleen de regen buiten houden; het is een statussymbool voor diegenen die graag laten zien dat ze bereid zijn om een klein fortuin uit te geven om droog te blijven tijdens hun expedities. Want waarom zou je genoegen nemen met functioneel wanneer je ook stijlvol kunt zijn in de wildernis?


Talos Customized Vehicles

De wereld van high-end outdoor gear
Credits: Talos Vehicles

Omdat een standaard SUV gewoon te gewoontjes is voor de moderne ontdekkingsreiziger. De Talos Customized Vehicles bieden een glimp van het leven in de fast lane, zelfs wanneer u off-road gaat. Eigenlijk juist wanneer u off-road gaat. Met gepersonaliseerde opties die variëren van champagnekoelers tot geurverspreiders met wilde bloemen, is dit niet zomaar een terreinwagen. Nee, dit is een statement van weelde op wielen, voor de avonturier die graag comfortabel rijdt, zelfs als er geen geplaveide wegen zijn om op te rijden.


Solo Stove Bonfire rookvrije vuurkorf

De wereld van high-end outdoor gear

Wie heeft er een simpel kampvuur nodig als je de Solo Stove Bonfire kunt hebben? Dit meesterwerk van vuurkunst combineert design en functionaliteit op een manier die je niet voor mogelijk hield. Het is niet alleen een vuurkorf, het is een gespreksonderwerp, een kunstwerk en natuurlijk, een manier om je rijkdom te laten zien aan je kampeermaatjes. Want waarom genoegen nemen met gewoon houtverbranding als je kunt genieten van de luxe van roestvrijstalen elegantie? En nog rookvrij ook.


ThruDark Foxy Knit jumper

Vergeet die oude, afgedragen trui die je altijd draagt tijdens je buiten avonturen. De ThruDark Foxy Knit jumper is hier om je te redden van een leven van middelmatige knitwear. Met zijn premium materialen en aandacht voor detail houdt deze trui je niet alleen warm in de wildernis, maar laat hij ook zien dat je het beste verdient, zelfs als je in de modder rolt. Want waarom er niet goed uitzien terwijl je de natuur trotseert?

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

The Toughest Forces on Earth; een kijkje in ’s werelds meest exclusieve militaire eenheden

De nieuwe Netflix-docuserie "The Toughest Forces on Earth" biedt een kijkje in een aantal van 's werelds meest exclusieve en mysterieuze militaire eenheden.

De langverwachte Sonos Ace koptelefoon is er

Na jaren van speculatie en verwachtingen heeft Sonos eindelijk zijn eerste koptelefoon onthuld: de Sonos Ace.

De duurzame wereld van Fjällräven: stijlvol en functioneel!

Fjällräven is niet alleen een stijlicoon, maar ook een merk dat zich onderscheidt door duurzaamheid en praktische functionaliteit. Met hun 'We Are Fjällräven' campagne...