Een lunch buiten de deur, een voorstelling bekijken in het filmhuis of naar de gym – het zit er momenteel even niet in. Dus gaan we onze thuiswerkplek zo inrichten dat werk nog prettiger en productiever wordt. Hoe? Met deze producten!

1Bureaustoel

Upgrade je thuiswerkplek met deze functionele gadgets

Een goede bureaustoel is een thuiswerkplek essential. De Herman Miller Aeron remastered bureaustoel is de perfecte combinatie tussen prestaties en design. Meer dan 20 jaar na zijn debuut definieert deze stoel nog steeds de verwachtingen voor ergonomisch comfort. Omdat ieder mens anders is, is de Aeron er in drie maten; maat A voor 155-165 cm lengte en tot 65 kg, maat B voor 160-185 cm lengte en tot 100 kg en maat C voor 180-200 cm lengte tot 140 kg.

De Herman Miller Aeron remastered koop je hier

2Bureau

Upgrade je thuiswerkplek met deze functionele gadgets

Wat voor de bureaustoel geldt, geldt ook voor het bureau als het om je thuiswerkplek gaat. Een goed bureau is belangrijk. Interieur architect- en designer Alex Groot Jebbink ontwierp de Tangle One, een multifunctionele tafel. Door de strakke vormen en het contrast in materiaalgebruik is de Tangle One op vele plekken thuis. Het blad van de tafel is gemaakt van een innovatieve mix van acryl, natuurlijke mineralen en pigmenten (HI-MACS), de poten zijn gemaakt van eiken. Standaard is de tafel 249 cm lang, 90 cm breed en 74 cm hoog, maar is ook gepersonaliseerd te bestellen.

De Tangle One koop je hier

3Laptop standaard

Upgrade je thuiswerkplek met deze functionele gadgets

Twelve South heeft een goed ontworpen houder voor je laptop. Moet je meerdere uren op je laptop werken en ben je het zat om altijd maar ineengedoken te zitten, dan helpt The Curve je aan een betere zithouding. De bureauhouder van metaal tilt je laptop zodanig op, dat het scherm op een prettige leeshoogte zit.

De Twelve South Curve koop je hier

4Audio

Upgrade je thuiswerkplek met deze functionele gadgets

Opzwepende muziek nodig tijdens je werk, of juist relaxte muziek voor de concentratie? Dat heb je zo geregeld met Sonos Move. Deze speaker kun je via wifi op je Sonos-systeem aansluiten, maar hij werkt ook met bluetooth. Hoef jij alleen nog maar je favoriete playlist te selecteren. When the work is done neem je net zo makkelijk mee de tuin in. Lees onze Sonos Move review.

De Sonos Move koop je hier

5Koptelefoon

Wil je even helemaal geen geluiden van buiten horen, om je volledig te focussen op je online meeting of het rapport dat je moet schrijven, zet dan de Skullcandy Crusher ANC op je hoofd. De Crusher ANC is de meest meeslepende koptelefoon ooit gemaakt. De Crusher ANC combineert verstelbare sensorische bassen, actieve ruisonderdrukking en persoonlijk geluid om een diepere audio-ervaring te leveren die perfect is afgestemd op uw unieke gehoor.

De Skullcandy Crusher ANC koop je hier