In een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in fietsen en al 118 jaar wereldberoemd is voor het maken van motorfietsen, betreedt Triumph nu de markt voor e-bikes. Een fiets die de passie van Triumph voor prestaties en rijplezier samenbrengt; de Trekker GT.

De Trekker GT is de eerste e-bike die door Triumph is ontworpen en is uitgerust met de nieuwste Shimano accutechnologie en aandrijflijn. Het biedt klanten het beste op gebied van stijl, comfort, kwaliteit en afwerking.

Prestaties en bereik

Met de nieuwe generatie elektrische aandrijving (met een gewicht van slechts 2,88 kg) biedt de Trekker GT een soepele en responsieve aandrijving. Een bereik van ca. 150 km per acculading wordt verzorgd door de 250w 60Nm koppelrijke Shimano aandrijflijn met een Shimano Steps E6100 motor en volledig geïntegreerde Shimano E8035 504Wh batterij.

Rijgevoel

Het ontwerp van de volledig geïntegreerde aandrijflijn combineert een minimalistische aanpak. Dit doet Triumph door het verbergen van de belangrijkste onderdelen in een elegant, gestileerd frame. In combinatie met het smalle stuur en het ultra-comfort van het Selle-Royal Vivo zadel, biedt het de rijder een optimale ergonomie en grote mate van comfort.

Stijl

De Trekker GT is ontworpen door Triumph’s wereldwijd toonaangevende stylingteam. Dit wordt gekenmerkt met een opvallend silhouet, een eigentijds, strak design en elegante lijnen.

Triumph komt met Trekker GT e-bike

De Trekker GT is voorzien van een verfijnde dubbele laklaag in de bekende Triumph-motorfietskleuren, Matt Silver Ice en Matt Jet Black. Deze hebben een elegante uitstraling die wordt verrijkt door speciale matte kenmerken en details op de gehele fiets. Zoals wielen, pedalen, zadelpen en stuurpen. Samen met hoogwaardig gegoten aluminium Triumph-badges.

Premium uitrusting

De Trekker GT-fiets is standaard voorzien van premium onderdelen, waaronder geïntegreerde LED-verlichting, mat zwarte spatborden over de gehele lengte, mat zwarte bagagedrager, zijstandaard en een ABUS pro-shield geïntegreerd slot. Triumph’s anti-diefstal onderdelen, waaronder 270 mm U-lock en ketting met grondanker. De Muc-off/Triumph-reinigingsset maken het Trekker GT accessoire programma compleet.

Triumph komt met Trekker GT e-bike

Beschikbaarheid & prijs

De Triumph Trekker GT zal vanaf eind juni bij de dealer verkrijgbaar zijn in een gelimiteerde (eerste) oplage voor € 3250,-.

<