Eind vorig jaar werd door Triumph Motorcycles met trots de nieuwe samenwerking met de 25e officiële James Bond-film No Time To Die en EON Productions aangekondigd. In de loop naar de – helaas opgeschorte – première van Bond’s No Time To Die duiken steeds meer beelden op. Zo ook van de Triumph motoren die in de Bond-film de revue passeren. Zoals de nieuwe Tiger 900 Rally Pro en Scrambler 1200 XE.

voertuigen bond in motion
Triumph Scrambler 1200 XE

Stunt- en ontwerpteam

Het Triumph-ontwerpteam werkte samen met het stuntteam uit de film, onder leiding van Lee Morrison, om verschillende motorfietsen te configureren. Waaronder de speciale voorbereiding van Tiger 900- en Scrambler 1200-modellen voor extreme en dynamische actiescènes.

Tiger 900 Rally Pro

De Triumph Motorcycles in James Bond's No Time To Die

De Tiger 900 Rally Pro ziet Triumph als de nieuwe maatstaf om met het volste vertrouwen offroad te rijden. De Tiger 900 Rally Pro is ontworpen om alles te bieden wat de berijder nodig heeft, voor elke weg of rit, ongeacht de bestemming of de afstand. Deze motorfiets is voorzien van een aanzienlijke hoeveelheid specificaties voor een maximaal offroad-avontuur en mogelijkheden op de weg.

BEKIJK HIER DE TRIUMPH TIGER 900 RALLY PRO

 

James Bond stuntcoördinator Lee Morrison: Triumph gaf ons voor de lancering vroege Tiger 900 prototypes, zodat we op drie belangrijke locaties konden filmen, ruim voor de officiële onthulling van de motorfiets. Ik moet zeggen dat we letterlijk alles van de motorfiets hebben gevraagd. Grote grillige scherpe rotsen, diepe modderpoelen, hoge snelheden, grote sprongen en enorme beklimmingen en afdalingen onder verschillende omstandigheden. De Tigers zijn hier echt goed tegen opgewassen, zonder mechanische problemen en voor mij bewijst dit echt dat ze overal toe in staat zijn</em>&#8220;.</p>

LEES OOK  Verstappen goes 007 op Silverstone

Scrambler 1200 XE

De Triumph Motorcycles in James Bond's No Time To Die

Deze motorfiets heeft bewezen ongeëvenaard te zijn op zowel de weg als off-road. De Scrambler 1200 XE rijdt net zo natuurlijk op asfalt als tijdens een avontuur off-road evenals natuurlijk, volledige scrambling. Met een mooie combinatie van zelfvertrouwen, iconisch ontwerp en eersteklas afwerking, gecombineerd met goede, op de weg gerichte capaciteiten en een geheel nieuwe benchmark in off-road-scramblingprestaties – het resultaat vertegenwoordigt de ultieme vrijheid voor motorrijders.

BEKIJK HIER DE TRIUMPH SCRAMBLER 1200 XE

 

 

Nick Bloor, CEO van Triumph: “We zijn zeer verheugd om samen te werken met de nieuwste James Bond-film, No Time To Die. Triumph Motorcycles heeft het geluk dat het een rijke geschiedenis heeft om in vele blockbuster-films te worden gebruikt, dus het grote scherm is geen onbekende voor ons merk. We weten dat onze motorfietsen tot veel in staat zijn en we kunnen niet wachten om ze in actie te zien wanneer de film wordt vertoond, inclusief het nieuwe en langverwachte Tiger 900-model.”

<