New Balance introduceert de splinternieuwe 850AT schoen, die onderdeel uitmaakt van de stoere All Terrain-serie. Met deze schoen wordt de grens tussen outdoor en lifestyle vervaagd en komen de kwaliteiten van beide schoensoorten op stijlvolle wijze samen.

Dankzij zijn ruige, en tegelijkertijd stijlvolle uitstraling is de 850AT een schoen die met veel gemak kan worden gedragen op straat en in de natuur. De ultracomfortabele Fresh Foam tussenzool en de duurzame Vibram-buitenzool maakt het dragen van de schoen een genot. De stijl van de schoen wordt daarnaast gekenmerkt door designkenmerken uit het klassieke 850 silhouet, in combinatie met alternatieve NB branding en paneldesign, én geweven details van nylon.

Rijke historie New Balance

New Balance heeft al meer dan veertig jaar ervaring als het gaat om de ontwikkeling van trailrunschoenen. De allereerste, de Trail 355, verscheen in 1977. Decennia later is het unieke aanbod van New Balance geïnnoveerd en uitgebreid, om zo te kunnen voldoen aan de verschillende eisen van trailrunners en de ondergrond waar zij op uitblinken.

De 850AT is in verschillende colorways verkrijgbaar vanaf november voor een adviesprijs van 130 euro. De schoen wordt bovendien gelanceerd met bijbehorende kledinglijn.

All Terrain-serie

De 850AT maakt samen met de Hierro v5 onderdeel uit van New Balance’s nieuwe All Terrain-serie. Het hippe outdoor inspired kleurgebruik en de korrelige afwerking van deze schoen geeft een uitstraling die naadloos aansluit bij het wilde karakter van de vrije natuur.

LEES OOK  Waarom de jassen en parka’s van Fjällräven iconisch en tijdloos zijn

De Hierro v5 is ook vanaf november verkrijgbaar, voor een adviesprijs van 150 euro.

 

<