Roger Dubuis en Lamborghini: Een explosie van groen in de nieuwe flyback chronograaf

Als eerbetoon aan het langdurige partnership met Lamborghini Squadra Corse presenteert het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis de derde dynamische editie van de Excalibur Spider Flyback Chronograph. Dit nieuwe horloge, dat deel uitmaakt van de expressieve HyperHorology™ collectie, is geïnspireerd op de hybride Lamborghini SC63 hypercar. Dit is duidelijk terug te zien in het design, met onder andere de Y-vormige verlichting en de iconische, levendige groene kleur Verde Mantis.

Roger Dubuis is al jaren nauw verbonden met de racewereld. Net als het Italiaanse sportwagenmerk Lamborghini wordt het horlogehuis gedreven door superieure techniek, innovatie en performance. Deze gezamenlijke passie is duidelijk zichtbaar in de high-tech chronograaf, die beschikt over een 45 mm kast van lichtgewicht grijs carbon en een markante lunette van krasbestendig zwart keramiek. Het horloge heeft een saffierglazen kastbodem en is waterdicht tot 100 meter, wat het zowel robuust als stijlvol maakt.

Innovatieve uurwerk technologie

Het automatische en geïntegreerde chronograaf uurwerk van de Excalibur Spider Flyback Chronograph is voorzien van geavanceerde functies zoals een flyback functie, verticale koppeling, tachymeter en datum. Het complexe RD780 manufactuur kaliber biedt een praktische gangreserve van 72 uur. Met een zichtbaar kolomwiel, roterende minutenteller, gekanteld balanswiel en het Second Braking System, is het uurwerk een moderne herinterpretatie van traditionele horlogetechniek. Deze technische verfijning maakt het horloge niet alleen een toonbeeld van precisie, maar ook een lust voor het oog van horlogeliefhebbers.

Roger Dubuis en Lamborghini: Een explosie van groen in de nieuwe flyback chronograaf

Esthetische perfectie en comfort

De Excalibur Spider Flyback Chronograph kenmerkt zich door de groene, witte en rode kleuraccenten, die direct verwijzen naar het Italiaanse erfgoed van Lamborghini. De sportieve, comfortabele band is gemaakt van zwart rubber met een opvallende Verde Mantis inlay, wat zorgt voor een perfect samenspel van stijl en comfort. Daarnaast versterken de opengewerkte wijzerplaat en de verschillende oppervlakteniveaus het intrigerende en dynamische 3D effect, wat het horloge een opvallende verschijning maakt aan de pols.

Roger Dubuis en Lamborghini: Een explosie van groen in de nieuwe flyback chronograaf

Exclusiviteit gegarandeerd

Dit Limited Edition model draagt het prestigieuze en veeleisende ‘Poinçon de Genève’ keurmerk, een bewijs van de hoogste standaard in vakmanschap en kwaliteit. Dit exclusieve horloge belichaamt niet alleen de innovatie en het vakmanschap van Roger Dubuis, maar ook de snelheid en kracht van Lamborghini. Voor liefhebbers van zowel horloges als high-performance auto’s, is de Excalibur Spider Flyback Chronograph een onmisbare toevoeging aan hun collectie.

Roger Dubuis en Lamborghini: Een explosie van groen in de nieuwe flyback chronograaf

Met de lancering van dit horloge bevestigt Roger Dubuis opnieuw zijn positie als pionier in de wereld van de luxe horlogerie, terwijl het de onbreekbare band met Lamborghini viert. De Excalibur Spider Flyback Chronograph is een symbool van gedeelde waarden en een gezamenlijke toewijding aan het verleggen van grenzen.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Een eerbetoon aan Olympisch erfgoed: de nieuwe Lacoste Olympic Heritage Collectie

Lacoste brengt een levendig eerbetoon aan het Olympisch erfgoed met de onthulling van de nieuwe capsule collectie 'Olympic Heritage'

Nike x Hyperice: Innovatieve technologie voor training en herstel

Nike en Hyperice hebben de handen ineengeslagen om de training en het herstel van sporters naar een hoger niveau te tillen. Deze samenwerking heeft...

De magie van Parijs en de Olympische dromen: de betoverende nieuwe OMEGA campagne

Terwijl atleten hun grenzen verleggen lanceert OMEGA een nieuwe reclamecampagne rond de Olympische Spelen in Parijs.